top of page
coffee-island-banner.jpg

Νέα ήττα (2-1) από τον Άρη, για την άψυχη ΑΕΚ και τον θλιβερό Γιαννίκη!

Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
AEK-view
2 Φεβ 2022
διαβάστηκε 1 λεπτά



Δεν έχει τέλος η κατρακύλα που συμβαίνει στην ΑΕΚ με πράγματα και κινήσεις που δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει!


Ηταν απίθανα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του αγώνα. Αν και μέχρι τώρα ο Γιαννίκης δεν άλλαζε σύστημα ποτέ, ξαφνικά σε ένα 90λεπτο άλλαξε τρεις φορές διάταξη. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Γιαννίκης τα έκανε όλα χάλια ακόμα και στην τελευταία κίνηση στις καθυστερήσεις.



Την ώρα που η ΑΕΚ έχει ισοφαρίσει με τον Αραούχο και έχει βάλει τον Αρη στα καρέ του, ο Γιαννίκης έβγαλε τον Λιβάι και άφησε άδεια τη δεξιά πλευρά της ομάδας, από όπου ήρθε το γκολ της ήττας!


Πολύ βαρύ το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης» για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, με τους Θεσσαλονικείς να φτάνουν στο τρίποντο χάρη σε πλασέ του Σάκιτς στο 90'+5'. Άνοιξε το σκορ με τρομερό τακουνάκι ο Εντιαγέ, με τον Αραούχο να ισοφαρίζει στο 85' με υπέροχο ψαλιδάκι, το οποίο κόντραρε στον σκόρερ του νικητήριου τέρματος!


Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία πλέον βρίσκεται στο -14 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο -2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +4 από τον 4ο Αστέρα Τρίπολης.


Σωστά διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για πέναλτι στον Αραούχο στο 60' αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί με όλα αυτά τα απίθανα που είδαμε από τον πάγκο. Ακυρώθηκε -σωστά- μέσω VAR η απόφαση για άσπρη βούλα υπέρ του Άρη στο 30'.


Να σημειωθεί ότι όλα τα γκολ αφιερώθηκαν στη μνήμη του Άλκη.


Σχόλια


bottom of page