top of page
coffee-island-banner.jpg

Νέα ντροπιαστική ήττα (0-2) και οι ευθύνες βαραίνουν όλους - Σώστε το γόητρο της ομάδας!

Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
AEK-view
7 Φεβ 2021
διαβάστηκε 3 λεπτά




Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις όρεξη να σχολιάσεις τίποτα, που σου φταίνε όλοι και όλα , και αυτά τα παιχνίδια δυστυχώς είναι πολλά φέτος.

Η ΑΕΚ μπήκε πάλι χωρίς κανένα πλάνο στο γήπεδο, χωρίς να ξέρει τι ζητάει και τι θέλει από το παιχνίδι, με παίκτες άνευρους , χωρίς καμία αίσθηση του που βρίσκονται και τι φανέλα φοράνε.


Σε αυτό μεγάλη συμβολη είχε και ο Μανόλο Χιμένεθ με το σύστημα και τα πρόσωπα που επέλεξε, με συνέπεια να πετάξει ένα ολόκληρο ημίχρονο στα σκουπίδια για άλλη μια φορά.


Τρια αμυντικά χαφ ανύπαρκτα, Αλμπάνης στα άκρα επίσης άφαντος ο νεαρός Ραντόνια που δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιες απαιτήσεις, και ένας Καρίμ που επίσης ήταν άφαντος στο παιχνίδι, και ένας Λιβάι Γκαρσία μόνος του να παλεύει.


Κυριάρχος λοιπόν ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο και απόλυτα δίκαιο το σκορ, όπως και η νίκη του στο τέλος.


Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Χιμένεθ βελτιώθηκε η εικόνα της ΑΕΚ πίεσε μετά το 60 αλλά ήταν φανερό ότι ενώ θέληση υπήρχε δεν υπήρχε ούτε η ικανότητα σε κάποιες φάσεις, ούτε το καθαρό μυαλό, ούτε φυσικά και η τύχη στην φάση του δοκαριού ή στην φάση που ο Μάνταλος κάνει μόνος του κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ολιβέιρα...



Φυσικά αυτές οι φάσεις δεν δικαιολογούν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τα μαύρα χάλια που παρουσίασε σήμερα η ΑΕΚ και είναι αποτέλεσμα και συνδυασμός πολλών πραγμάτων που έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές στο παρελθόν, όπως κακή φυσική κατάσταση , έλλειψη σχεδιασμού στο μεταγραφικό κομμάτι άρα μη ενίσχυσης της ομάδας, αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν, αδιαφορία κάποιων παικτών και μη συναίσθηση που παίζουν αλλά φυσικά και τραυματισμοί κατα περιόδους βασικών παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως με τους τελευταίους των Μπακάκη, Σάκχοφ και Γαλανόπουλου.


Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως και σκεπτόμενοι πάντα με γνώμονα την λογική κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν ξεκίνησαν το παιχνίδι ο Μάνταλος (πιθανόν δεν μπορούσε να βγάλει ενα 90λέπτο λόγω του τραυματισμού που έιχε προηγηθεί ) ο Τάνκοβιτς που είναι παίκτης εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Σουηδίας, ο Ολιβέιρα που στους τελευταίους αγώνε δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Καρίμ και ο Τσιγκρίνσκι που σε θέμα εμπειρίας δεν έχει καμια σχέση με τον πολλά υποσχόμενο για το μέλλον Λάτσι, που φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ στο τέλος, που απλά επισφράγησε την νίκη των φιλοξενούμενων.


Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να σώσει ότι μπορέι από αυτή την χρονιά που μάλιστα έχει ακόμα πολλά και σημαντικά παιχνίδια να γίνουν, αν βάλουμε και τα play off, και αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ της, αλλά φυσικά και από το κύπελλο που αυτό είναι μια άλλη υπόθεση όσον αφορά κάποιο κίνητρο.


Ο κόσμος της ομάδας σε γενικές γραμμές είναι δικαιολογημένος με τα σφοδρά παράπονα που έχει , την αγανάκτηση και τον θυμό που τον έχει κυριεύσει.


Αυτά όμως τα συναισθήματα μην τα αφήσει και σαρώσουν τους πάντες και τα πάντα, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να διαφυλαχτούν από αυτό το κλίμα το "άρρωστο" που επικρατεί σε όλους τους τομείς με τα νέυρα όλων να είναι τεντωμένα δικαιολογημένα όπως υπογραμμίσαμε.



Η ΑΕΚ χρειάζεται αλλαγές σε πολλούς τομείς αφού αυτό το -17 από την κορυφή είναι αχώνευτο σύμφωνα με τις προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα αυτής.


Αυτό που είναι όμως αυτή την στιγμή πρώτο σε ιεραρχία, και αυτό που πρέπει να είναι πρώτο στην σκέψη ΟΛΩΝ όσων είναι μέσα στην ΑΕΚ είναι το πως θα περάσει αυτή η χρονιά όσο γίνεται από εδώ και πέρα πιο "αναίμακτα" για να σωθεί το γόητρο και η αξιοπρέπεια της ομάδας. Και τις ευθύνες τις έχουν αυτοί που ηγούνται αυτής της προσπάθειας από όποιο πόστο και να είναι αυτό.


1 Σχόλιο


ΧΑΝΙΑΕΚ
ΧΑΝΙΑΕΚ
07 Φεβ 2021

Ενεργοποιησε ρε τιγρη παλαιμαχους στη δοιηκηση....να μπουν ποδοσφαιρανθρωποι μεσα να σταματηση αυτο η κατρακυλα.....ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΝΤΕΜΗΣ ΤΣΑΡΤΑΣ

Μου αρέσει
bottom of page