top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ντέμης για την ισοπεδωτική ΑΕΚ: Δεν έχουμε δει σε κανένα ντέρμπι τα τελευταία δύο χρόνια τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ ομάδων (video)




Το δικό του σχόλιο για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (3-0) έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.



Ο παλαίμαχος άσος εξήρε την εμφάνιση της «Ένωσης», τονίζοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά σε ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων.




Συμπλήρωσε, δε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την πιο επιβλητική εμφάνιση σε ντέρμπι στον ενάμιση χρόνο του Ματίας Αλμέιδα.



«Ίσως το καλύτερο ντέρμπι του Αλμέιδα. Δεν έχουμε δει σε κανένα ντέρμπι τα τελευταία δύο χρόνια τόσο μεγάλη διαφορά σε ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων.



Δεν ξέρω εάν το ξέρεις (σ.σ. αστειευόμενος), είμαι ΑΕΚ και είχαμε μια κρυφή ελπίδα ότι κάποια στιγμή, δεν μπορούν να τελειώσουν τα playoffs έτσι, κάποια στιγμή θα δούμε αυτό που είδαμε χθες. Τώρα θα ήταν με τον Παναθηναϊκό, θα ήταν με κάποιον άλλον…



Εντάξει, ήταν μεγάλη η διαφορά. Τον Παναθηναϊκό δεν περίμενα τόσο ανέτοιμο να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Αυτό δεν το περίμενα. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτό που έχει δώσει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό είναι περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του, τρέξιμο, ψυχολογία, νοοτροπία. Εδώ, όμως, πήγε και έπεσε πάνω στην ΑΕΚ, η οποία σ' αυτό το κομμάτι τελικά, το είδαμε χθες, είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να την κερδίσεις. Ανέβασε τόσο πολύ την ένταση που ακόμα και ο Παναθηναϊκός που είχε καταφέρει να έχει μεγάλη ένταση με τον Τερίμ, χθες φάνηκε να είναι ένα κλικ κάτω.



Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρ, αλλά δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο κρίνοντας όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν ένα ματς που κρίθηκε από την απόδοση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών. Να μου πεις δεν υπάρχουν ματς που τα κερδίζουν ένα και δύο ποδοσφαιριστές; Υπάρχουν. Από την ΑΕΚ χθες ήταν όλοι καλοί. Για τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να πεις το ίδιο», ανέφερε αρχικά.



Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το εάν η ΑΕΚ το πήρε ήδη: «Όχι ακόμη, αλλά έχει κάνει ένα βήμα τεράστιο. Άμα χάσει μέσα στον ΠΑΟΚ, θα γυρίσουμε πάλι στον ίδιο παρανομαστή. Εάν νικήσει ο Παναθηναϊκός, θα είναι πάλι στον έναν βαθμό. Δεν το πήρε ακόμη. Με νίκη στην Τούμπα το έχει πάρει. Η ΑΕΚ έχει τις ισοβαθμίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ό, τι και να γίνει, η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ δεν θα πάνε σε ισοβαθμία. Η ΑΕΚ θα πάει μέσα στην Τούμπα, όπως πάει σ' όλα τα ματς, για να κερδίσει και για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Θα έχει προηγηθεί και η νίκη και η πολύ καλή εμφάνιση επί του Παναθηναϊκού».



Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Παναθηναϊκός ανέφερε: «Εάν με ρωτάς -που ξαναλέω, η τοποθέτησή μου είναι ότι ποτέ κανείς δεν ξέρει- η χθεσινή ΑΕΚ δεν να έχανε βαθμούς, γιατί έκανε το πιο επιβλητικό ντέρμπι στον ενάμιση χρόνο του Αλμέιδα».











bottom of page