top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ντέμης: «Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει χωρίς κλασικό φορ, δεν θα έχει πρόβλημα»




H AEK ισοπέδωσε τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια όντας καταιγιστική παρά το τελικό 2-0. Στην εκπομπή Monday FC της Νοva ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα έκανε στο παιχνίδι η Ένωση, αλλά και την απουσία του Λιβάι Γκαρσία από τα επόμενα παιχνίδια και το κατά πόσο θα στοιχίσει της ΑΕΚ.



Αρχικά ανέφερε πως «Δεν προλάβαμε να δούμε κανονικό ματς λόγω της αποβολής νωρίς στον αγώνα. Ωστόσο, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ότι έπαιζε με 10 ο Αστέρας και δεν έκανε τελική. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προσπάθησε να αμυνθεί σωστά πάντως, όμως φαινόταν ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο».


Ενώ, για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είπε πως ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της δημιουργικά αυτό του Σαββάτου, ενώ ξεχώρισε τον Σέρχιο Αραούχο λέγοντας: «Ηταν εξαιρετικός, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μετά από 2 ματς που δεν ήταν καλός. Ο Αραούχο ξεχώρισε μαζί με τον Γκατσίνοβιτς και τον Πινέδα. Ήταν πολύ καλός και ο Σέρβος».


Όσον αφορά στην απουσία τόσο του Λιβάι Γκαρσία, όσο και των Σέρχιο Αραούχο και Τομ Φαν Βέερτ από το ματς με τον ΟΦΗ, ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε: «Τον Τσούμπερ έβαλε σέντερ φορ στο παιχνίδι παρότι ήταν ο Αραούχο στον αγώνα. Ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ να παίξει χωρίς φορ. Θα μου κάνει έκπληξη να μπει ο Κοσίδης στο ματς με τον ΟΦΗ. Μπορεί ο Αλμέιδα να κάνει την έκπληξη και να βάλει τον Άμραμπατ. Δεν νομίζω ότι θα της δημιουργήσει πρόβλημα αυτή η απουσία στον τρόπο παιχνιδιού τουλάχιστον. Μπορεί να παίξει χωρίς κλασικό φορ».

Ενώ, για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη ανέφερε στην εκπομπή της Nova: «Βλέπω να βάζει ενδεκάδα… Κυπέλλου ο Αλμέιδα. Ισως αλλάξει τον Λιβάι με τον Αραούχο, όμως έχει και μία άνεση με το 3-0 να βάλει όποια ενδεκάδα θέλει. Ο Αλμέιδα νομίζω ότι θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν στο πρωτάθλημα, έχει ένα γκρουπ 18-20 καλών παικτών που τους σέβεται και δουλεύει μαζί τους».

bottom of page