top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ο καλύτερος τρόπος να χάνεις το αήττητο:Σε ντέρμπι, με τον αντίπαλο να έχει στατιστικά μικρής ομάδας




Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος


Επειδή στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα οι συγκυρίες που μπορεί να διαμορφώσουν ένα σκορ, και επειδή κάποτε θα χάναμε και βαθμούς στο Ναό, αν με ρωτούσατε με ποιο τρόπο θα ήθελες να γίνει αυτό θα επέλεγα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είδαμε σήμερα


Με 75- 25% κατοχή μπάλας με 15-6 τελικές και με 11-1 κόρνερ




Δηλαδή με στατιστικά Λαμίας - Λεβαδειακού και Ιωνικού που τα έχει ο ΟΣΦΠ

Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα ήμουν πενταπλά στενοχωρημένος


Αύριο θα ακούσετε διθυράμβους από τα γνωστά ΜΜΕ.



Αυτά τα πανηγύρια θα γίνουν γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι σήμερα έκαναν την τέλεια "ποδοσφαιρική κλοπή" που συνδυάστηκε με συνομωσία από το σύμπαν και με απέραντη τύχη απέναντι σε μια ΑΕΚ πολύ ΑΝΩΤΕΡΗ.


Γι αυτό άλλωστε πήγαν στο Ρέντη και πανηγυρίζουν λες και πήραν το πρωτάθλημα, γι αυτό και οι δικοί τους σκληροπυρινικοί δημοσιογράφοι που προσκυνάνε μπροστά στο αφεντικό τους ήταν και αυτοί απίστευτα ΜΑΓΚΩΜΕΝΟΙ στα λόγια τους παρα την νίκη.


Γιατί όπως είπα από την πρώτη στιγμή αλλά όπως το έλεγαν και οι δικοί μας στα αποδυτηρία γνωρίζουν ΌΛΟΙ ότι η εικόνα του αγώνα είναι μαγική και το σκορ εξωπραγματικά πλασματικό.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική - ισοπεδωτική στο πρώτο ημίχρονο και το ίδιο έγινε και στο δεύτερο αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο που ήταν αυτοκαταστροφικό χωρίς κανένα απολύτως λόγο και καμία πίεση αφού η τύχη και το αυτογκολ έπαιξαν μεγάλο ρόλο.


Στην ΑΕΚ το μοναδικό λάθος που μπορώ να σημειώσω (πέρα της στιγμιαίας αδράνειας που το πλήρωσε ολοκληρωτικά, ενώ οι αντίπαλοι με συνεχείς αδράνειες δεν πλήρωσαν τίποτα ) είναι ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι μετά το 0-1 και έδειξε απίστευτη βιασύνη ενώ χρόνος άπλετος υπήρχε και γνώριζε πόσο ανώτερη είναι, με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει πάρα πολύ τις γραμμές και να δεχτεί πάλι από το πουθενά δυο γκολ στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι ένα σημείο του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσει ο Αλμέιδα αφού όταν έχει συνωμοτήσει το σύμπαν και δεν μπορέις να κερδίσεις δεν θα είναι άσχημη η ισοπαλία.


Παρόλο αυτά όλοι όσοι ήταν μέσα αλλά και από την τηλεόραση παρόλο τα εξωπραγματικά που είχαν συμβεί παρόλο που δεν της πήγε ΤΙΠΟΤΑ της ΑΕΚ έλεγαν ότι αν ο Μουκουντί έκανε το γκολ στο 85 σε αυτή την απίστευτη ευκαιρία προλάβαινε ακόμα και να γυρίσει... και αυτό δείχνει από μόνο του την τεράστια δυναμική και πίστη που υπάρχει φέτος, αν και χρειάζεται κάποια πράγματα να γίνονται μαθήματα ενόψει των παιχνιδιών που έρχονται.


ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!


ΥΓ: Αν με ρωτούσατε ποιον θέλεις για αντίπαλο στο πρώτο παιχνίδι στα play off θα σας έλεγα φέρτε πάλι τον Ολυμπιακό


ΥΓ2: Διαβάζω κάτι κωμικά περί διαβάσματος του παιχνιδιού από τον Μίτσελ και κάττι τέτοιες αστειότητες . Φαίνεται μέσα στο διάβασμα περιελάμβανε τις 15-6 τελικές την 75 - 25 κατοχή μπάλας και τα 11-1 κόρνερ. Γελάει ο κόσμος όλος... Αφήστε που ΜΟΝΟ ο Αραούχο να είχε κάνει αυτό που εύκολα μπορούσε ( δεν μιλάω για όλα τ 'αλλα) θα είχε πάει το "διάβασμα" στα σκουπίδια από την αρχή του αγώνα.

bottom of page