top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ο Κώστας Μιαούλης στην ομάδα του ΑΕΚ - view



Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Μιαούλης από σήμερα θα αρθρογραφεί στο ΑΕΚ - view, και χαιρετίζει αυτή την νέα προσπάθεια, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας μας ιστοσελίδας!


"Καλώς σας βρίσκω σε αυτή την νέα διαδικτυακή προσπάθεια και πρέπει να ευχαριστήσω τον Ηλία, που μου δίνει την ευκαιρία να τα λέμε κάποιες φορές, ανάλογα με την επικαιρότητα, μέσα από αυτή την ιντερνετική παρέα.


Μια παρέα που ελπίζω πως θα μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου και αποτελεί κάτι ξεχωριστό, μιας και είναι η πρώτη προσπάθεια για έναν ιστότοπο που αφορά την ΑΕΚ και έχει την καρδιά του στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Μια καινούρια προσπάθεια που θα έχει σαν στόχο να φιλοξενεί όλες τις απόψεις, να δίνει την ματιά μέσα από την πόλη που αποτελεί την καρδιά της Ένωσης και φυσικά με πολλές πληροφορίες και αναρτήσεις σχετικά με το γήπεδο, αλλά και όσα αφορούν την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα για όλα τα τμήματα.


Με στόχο πάντα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ΑΕΚ, αλλά και να επισημάνει τα κακώς κείμενα, όποτε αυτό είναι απαραίτητο".

Καλή κιτρινόμαυρη αρχή λοιπόν!


Κώστας Μιαούλης

bottom of page