top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΗλίας Θεοδοσόπουλος

Ο Μελισσανίδης το είπε και το έκανε,η "καινούργια" ΑΕΚ είναι εδώ - Καλή αρχή!





Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος



Αρχές Απριλίου ο Δημήτρης Μελισσανίδης τρομερά θυμωμένος, αγανακτισμένος και απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ εξαπέλυσε σφοδρή λεκτική επίθεση κατά πάντων, λέγοντας πολύ σκληρές εκφράσεις, και τονίζοντας ότι θα τα αλλάξει όλα, για να γίνει ξανά η ΑΕΚ αυτή που αρμόζει η ιστορία της, και αυτή που επιβάλλεται ενόψει της Αγιάς Σοφιάς.




Το ίδιο χρονικό διάστημα μέσα απο το ΑΕΚ - view σας είχαμε ενημερώσει ότι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές μέσα στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, γεγονός που επαληθεύτηκε πανηγυρικά, παρά τις αμφιβολίες και τις έντονες ενστάσεις αμφισβήτησης που υπήρχαν.


Προηγήθηκε βέβαια ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Ευρώπη γεγονός που στοίχησε σε όλο το κλάμπ και τον κόσμο πάρα πολύ, από μια ΑΕΚ που βέβαια δεν είχε ολοκληρώσει το ρόστερ αλλά και που και πάλι αυτό δεν αποτελεί ισχυρή δικαιολογία βάσει του ονόματος του αντιπάλου που αγωνίστηκε.


Αυτά όμως αποτελούν παρελθόν και η ΑΕΚ ξεκινά το πρωτάθλημα κάτω από άλλες βάσεις με ενθουσιασμό με θετική ενέργεια, και αν μη τι άλλο ενισχυμένη βάσει των ονομάτων που ήρθαν δίνοντας στον κόσμο την ελπίδα ότι θα δούμε κάτι το εντελώς διαφορετικό.


Ο διοικητικός ηγέτης λοιπόν της ΑΕΚ έκανε το χρέος τήρησε την υπόσχεσή του και άλλαξε τα πάντα.




Για τα υπόλοιπα την ευθύνη την έχουν από εδώ και στο εξής ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές!


Οι επιλογές τους επίσης νεοφερμένου και πολλά υποσχόμενου Μιλόγεβιτς είναι πλέον πάρα πολλές όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας αλλά και του σχήματος που θα επιλέγει σε κάθε παιχνίδι.


Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι πραγματικά θα είναι γρίφος για δυνατούς λύτες η εντεκάδα.


Αυτό που όλοι όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό είναι ότι ΟΛΟΙ κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Από αυτούς εξαρτάται στην κυριολεξία αν θα απογειώσουν τον κόσμο με τις εμφανίσεις τους, αφού μην ξεχνάμε η φετινή ΑΕΚ είναι μια καινούργια ομάδα.




Από την άλλη σίγουρα η έλλειψη ομοιογένειας θα είναι εμφανής τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, γι αυτό ζητούμενο είναι μόνο οι νίκες και αν αυτό γίνει με θέαμα τότε ακόμα καλύτερα για τον κόσμο.


Έναν κόσμο που βάσει των πρώτογνωρων συνθηκών που βιώνουμε έδειξε την απεριόριστη αγάπη του για την ομάδα, αλλά και την ελπίδα του ότι θα δει κάτι διαφορετικό, εκτοξεύοντας τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας!


Καλή αρχή ΑΕΚαρα!



bottom of page