top of page
coffee-island-banner.jpg

Πήλιος: Θέλουμε πολύ να μπούμε στο Conference – O Nίκολιτς ζητά πράγματα κι αν δεν τα κάνεις θα σε… κυνηγήσει

  • Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
    AEK-view
  • 31 Ιουλ
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

ree


Για το πώς πήρε η ΑΕΚ την πρόκριση, για τη συνέχεια στα προκριματικά, τους στόχους της ομάδας, τον κόσμο και τον Μάρκο Νίκολιτς μίλησε ο Σταύρος Πήλιος στην Cosmote TV μετά τον αγώνα με την Μπερ Σεβά.




Αναλυτικά είπε: 


«Το θέλαμε πάρα πολύ. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε ομίλους. Είναι όλα καινούργια για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά, προκριθήκαμε και συνεχίζουμε».


Για το μηδέν στην άμυνα που κράτησε ξανά η ΑΕΚ;


«Ηταν πολύ δύσκολα τα παιχνίδια. Ηταν πολύ καλή αντίπαλος η Μπερ Σεβά. Δυσκολευτήκαμε. Ήμασταν συμπαγής. Το θέλει και ο προπονητής. Το μηδέν είναι πολύ σημαντικό».


Για τον Νίκολίτς;


«Είναι πολύ καλός. Δεκτικός. Ζητά πράγματα και θα σε κυνηγήσει αν δεν τα κάνεις. Βλέπουμε ότι με τις οδηγίες του έχουμε την πρώτη πρόκριση».


Για τον κόσμο;


«Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Τρομερή ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν τα παιδιά που ήρθαν. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι σε μία εβδομάδα».

Σχόλια


bottom of page