top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Πόλο : Φυσιολογική ήττα της ΑΕΚ στο τελικό Κυπέλλου




Η ΑΕΚ έχασε στον τελικό Κυπέλλου του πόλο από τον Ολυμπιακό με μεγάλο σκορ (20-4) αλλά και μόνο η συμμετοχή της στον τελικό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για μια ομάδα που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία!


Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έγινε εμφανής με την αρχή του αγώνα όταν οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα με 7-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου η διαφορά έφτασε στο 8-0.





Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκουν δίχτυα για το 8-1 και για το 9-2, με τους ερυθρόλευκους να τρέχουν νέο σερί τριών τερμάτων για το 12-2 και την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 13-3.


Στις αρχές της τέταρτης περιόδου η ΑΕΚ πέτυχε το τελευταίο γκολ για να δεχτεί μετά ένα σερί επτά τερμάτων που μετέτρεψε το σκορ στο τελικό 20-4.



Τα οκτάλεπτα: 0-7, 1-2, 2-4, 1-7



Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Σκουμπάκης 5, Γενηδουνιάς 7, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ιρβινγκ 1, Γαλανόπουλος, Μαθιόπουλος, Σύρμας


ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος

bottom of page