top of page
coffee-island-banner.jpg

Στην ΑΕΚ για δύο χρόνια ο Νόρντιν Άμραμπατ!

Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
AEK-view
16 Αυγ 2021
διαβάστηκε 2 λεπτά

Υπέγραψε ο Μαροκινός παικταράς συμβόλαιο δύο ετών!


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου Μαροκινού ποδοσφαιριστή, Νουρεντίν (Νόρντιν) Αμπραμπατ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7.


O 64 φορές διεθνής με την Εθνική Μαρόκου μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1987 στο Νάαρντεν της Βόρειας Ολλανδίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Αγιαξ.


Αγωνίστηκε επαγγελματικά για πρώτη φορά στην ολλανδική Ομνιγουορλντ και με 14 ασίστ και ισάριθμα γκολ σε 36 αγώνες πήρε γρήγορα μεταγραφή στη Φένλο και ένα χρόνο αργότερα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας, PSV Aϊντχόφεν.


Από εκεί και μετά αρχίζει ένα σερί υψηλού κόστους μεταγραφών του, πρώτα στην τουρκική λίγκα με την Καϊσέρισπορ και στη συνέχεια στη Γαλατασαράι, στην ισπανική Λα Λίγκα με τη Μάλαγα και τη Λεγανιές και στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουότφορντ, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την Γαλατασαράι στην Τουρκία, με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία (με τον υψηλότερο αριθμό ασίστ στη Λίγκα), ενώ έχει ακόμα πανηγυρίσει ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Τουρκίας, ένα Σούπερ Καπ Ολλανδίας και δύο Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία. Εχει 18 συμμετοχές στο Champions League με απολογισμό τέσσερις ασίστ.


Ο Νόρντιν Αμραμπατ έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την ολυμπιακή ομάδα για τους Ολυμπιακούς του 2008 και στη συνέχεια επέλεξε την Εθνική Μαρόκου με την οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ ήταν βασικός και στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει 64 συμμετοχές με επτά γκολ.

«Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ» δήλωσε ο διεθνής Μαροκινός άσος.


Νόρντιν, αποτελεί τιμή και για εμάς που πλέον αποτελείς μέλος της ομάδας μας!


Καλή επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στο νέο αυτό σημαντικό κεφάλαιο της μεγάλης ποδοσφαιρικής σου καριέρας!


Το μήνυμα του Άμραμπατ στον λαό της ΑΕΚ

Το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ, μέσα από την Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA έστειλε ο Άμραμπατ:


«Φίλαθλοι γεια σας, είμαι στο νέο γήπεδο, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας συναντήσω σύντομα, να προσέχετε και θα τα πούμε σύντομα στο γήπεδο».

Η έκφρασή του μόλις μπήκε στην Αγιά Σοφιά


Σχόλια


bottom of page