top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΗλίας Θεοδοσόπουλος

Στο πρόσωπο του Μελισσανίδη πολεμούν όλη την ΑΕΚ! Δυστυχώς "χρειαζόταν" αυτή η εξέλιξη...





Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος



Εισήγηση της Επιτροπης Δεοντολογίας για αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα στον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά από καταγγελίες για αλλοίωση από πλευράς «Ένωσης» τις εκλογές ποδοσφαιρικών Ενώσεων.


Από την ΑΕΚ θεωρούν πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία. Ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.



Χρειαζόταν αυτό το σοκ!


Χρειαζόταν για να "ξυπνήσει" όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ και κυρίως ο φίλαθλος κόσμος που εξαιτίας της κάκιστης αγωνιστικής εικόνας της ομάδας είχε χάσει τον προσανατολισμό του, και με χυδαίες εκφράσεις απαξίωσης έβριζε τους πάντες και έφτανε να ζητήσει μέχρι και την φυγή του Μελισσανίδη από την θέση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ!


Για να μην υπάρχουν περεξηγήσεις ξεκαθαρίζουμε ότι :


Ναι απόλυτα δικαιολογημένα υπάρχει αυτή η μεγάλη αγανάκτηση και αυτός ο μεγάλος θυμός για την εικόνα της ΑΕΚ με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ που ήταν η απόλυτη ξεφτίλα και μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας!


'Αλλο όμως να ασκείς σκληρή κριτική και άλλο να έχεις φτάσει σε αυτό αδιανόητο σημείο που να βάλλεις κατά των πάντων, και που αυτό να λειτουργεί σαν "βούτυρο στο ψωμί" των αντιπάλων σου, που προσπαθούν να σε χτυπήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια, πόσο περισσότερο όταν γνωρίζουν ότι ο μοναδικός που έχει την αυτή την τεράστια δυναμική βάσει αυτών που φτιάχνει και χτίζει λέγεται Δημήτρης Μελισσανίδης.





Στο λιμάνι λοιπόν αλλά και γενικότερα, αυτό το έχουν αντιληφθεί απόλυτα, όχι τώρα αλλά από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. Δηλαδή από το 2013 και μετά, όταν η ΑΕΚ παρόλο που αγωνιζόταν στην Γ΄ εθνική αυτοί φρόντιζαν να αφιερώνουν ολόκληρα πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες τους, και ασταμάτητες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν βάλλοντας κατά του ιδίου και κατά συνέπεια κατά της ΑΕΚ.


Φυσικά αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να γίνεται αφού ο επικοινωνιακός στρατός τους είναι καλά "εξοπλισμένος" και μαθημένος να δουλεύει έτσι.


Και όσο οξύμωρο μπορεί να ακούγεται ακόμα και ΤΩΡΑ μετά δηλαδή την 5αρα, αυτό σκέφτονται, και προς τα εκεί είναι όλες οι προσπάθειες τους! Στο πως δηλάδή θα χτυπήσουν την ΑΕΚ πως θα δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα που θα φέρει την αναταραχή ή θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του συλλόγου.


Ο πόλεμος θα είναι ανηλεής από εδώ και πέρα σε κάθε επίπεδο, και αυτό πρέπει να το καταλάβει όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και να συσπειρωθεί γύρω από αυτή να γίνει μια ατελέιωτη "κιτρινόμαυρη γροθιά".



Το αγωνιστικό κομμάτι θα φτιαχτεί και θα γίνουν αυτά που πρέπει και επιβάλλονται από αυτόν που χθες μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα στους παίκτες και που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα μέσα στο καλοκαίρι, από αυτόν που έφυγε στο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα όχι γιατί όπως γράφτηκε θέλοντας ακόμα μια φορά να τον πικάρουν ότι δηλαδή "άφησε το καράβι μόνο του" αλλά επειδή δεν άντεχε να βλέπει άλλο αυτό που γινόταν και σκεπτόμενος την υγεία του...


Αυτό και από μόνο του εξηγεί σε τι συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση και κατάσταση ήταν ο ίδιος, και πως ζει τέτοια παιχνίδια.


Αυτό που δεν θα είχε φτιαχτεί ποτέ αν δεν ήταν ο ίδιος είναι η Αγιά Σοφιά και το προπονητικό που και εκεί κατασκευάζεται ένα στολίδι.


Από την στιγμή που δεν θα είχαν φτιαχτεί αυτά, κανένας δεν θα ασχολούταν με την ΑΕΚ, κανένας δεν θα δημιουργούσε το οποιοδήποτε πρόβλημα, καμία Επιτροπή Δεοντολογίας δεν θα έφτανε σε αυτό σημείο να καταγγείλει την ΑΕΚ για τις εκλογές, όλα θα ήταν έρμαιο και αφημένα στα χέρια διάφορων επιτήδειων όπως ήταν τόσα χρόνια, και η ΑΕΚ απλά θα υπήρχε και θα ζούσε μέσα στον μαρασμό και την ανυποληψία της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έσπασε - διέλυσε αυτό το σάπιο σύστημα που κυριαρχούσε τόσα χρόνια.


Οι σημαντικές παραβλέψεις τα σημαντικά λάθη αν θέλετε που έχουν γίνει στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια απέραντη εσωστρέφεια σε όλο τον οργανισμό ΑΕΚ, και να "κλέισουν" τα μάτια στον κόσμο όσον αφορά ποιοι είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι και ποιοι θέλουν την ομάδα να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.


Η σημερινή είδηση ας λειτουργήσει σαν "ξυπνητήρι" σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, για να γίνει ασπίδα και μια τεράστια "αγκαλιά' γύρω από αυτήν!

Η ΑΕΚ θα γίνει πανίσχυρη και εντός αγωνιστικού χώρου και καμία Επιτροπή, καμία ΚΕΔ, κανένα λιμάνι, δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο, καμία μεθόδευση δεν θα μπορεί να την ακουμπήσει.


Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να ξεμπροστιάσει τον καθένα που τολμά να παίξει με την αξιοπρέπεια της, τον καθένα που βλέπει ότι... ξεβολεύτηκε μετά από πολλά χρόνια ατελείωτης ασυδοσίας και μη ελέγχου των καταστάσεων και των γεγονότων.


Ο δρόμος έχει πλέον χαραχθεί και είναι ένας - το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!


Να αγκαλιάσει να προστατέψει ο φίλαθλος κόσμος την ομάδα!


Άλλωστε παντα αυτός ο κόσμος ήταν η μεγαλύτερη δύναμη της!








bottom of page