top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Συνδρομητικά μέσω ΑΝΤ1+ τα 42 από τα 64 ματς του Μουντιάλ




Κυκλοφορούσε ως φήμη το τελευταίο διάστημα αλλά όλα συνηγορούν ότι επιβεβαιώνεται. Το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι το πρώτο που δεν θα μεταδοθεί ελεύθερα από την ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1, ο οποίος έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της κορυφαίας διοργάνωσης, σκοπεύει να μεταδώσει το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων με συνδρομή. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δημιουργήθηκε η πλατφόρμα ΑΝΤ1+ μέσω της οποίας θα προβληθούν οι 42 από τους 64 αγώνες. Μόνο 22 ματς θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.




Αυτή τη στιγμή η μηνιαία συνδρομή είναι στα 4.99 για τους τρεις πρώτους μήνες και στη συνέχεια διαμορφώνεται αυτόματα στα 7.99 ευρώ. Οι πρώτες 14 μέρες είναι δωρεάν. Είναι άγνωστο οι τιμές θα αλλάξουν εν όψει Μουντιάλ και τι θα συμβεί όταν υπάρχουν αναμετρήσεις την ίδια ώρα.






Έως τώρα τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα έπαιρνε η ΕΡΤ και οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά και ελεύθερα από τα τρία της κανάλια. Μάλιστα, στο Mundial της Ρωσίας το 2018 είχαν γίνει τα εγκαίνια της Υβριδικής ΕΡΤ, της υπηρεσίας που άνοιξε τον δρόμο για το ERTFlix.

Με τη συνδρομητική μετάδοση ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να υπερκαλύψει το ποσό που έδωσε για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μουντιάλ. Εξυπακούεται πως η είσοδος στο ΑΝΤ1+ προϋποθέτει την ύπαρξη καλής σύνδεσης στον διαδίκτυο.


bottom of page