top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Το πιθανότερο σενάριο και το πρόγραμμα της ΑΕΚ μετά την αλλαγή των ημερομηνιών στα play-offs




H συμμετοχή του Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση του Conference League φέρνει σημαντικές αλλαγές στις ημερομηνίες των αγώνων της Super League αλλά και την ημέρα διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού δεν μπορεί να γίνει την Πρωτομαγιά (όπως είχε οριστεί) ούτε είναι δυνατό να διεξαχθεί και η 9η αγωνιστική των play offs στις 8 Μαΐου.



Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και οι λύσεις συγκεκριμένες. Το πιθανότερο σενάριο είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να πάει για την Κυριακή 12 Μαΐου και η 9η αγωνιστική των play-offs να μεταφερθεί στις 15 Μαΐου. Να θυμίσουμε ότι δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ πρέπει να διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα για λόγους διαφάνειας. Το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου.





Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω το πρόγραμμα της ΑΕΚ διαμορφώνεται ως εξής:


21 Απριλίου Άρης-ΑΕΚ

24 Απριλίου ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

28 Απριλίου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

15 Μαΐου Ολυμπιακός-ΑΕΚ

19 Μαΐου ΑΕΚ-Λαμία


Μετά το ματς με τη Λαμία η ΑΕΚ θα παραδώσει την «Αγιά Σοφιά» στην UEFA για τον τελικό του Conference League.


Αναφορικά με τον Τελικό πιθανότατα θα μεταφερθεί για την 23η ή την 25η Μαΐου. Θα παίξει ρόλο αν τελικά διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αλλά και στο F4 της Ευρωλίγκας (24-26/5) δώσει το παρών ο Παναθηναϊκός.

bottom of page