top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΗλίας Θεοδοσόπουλος

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Περιστέρι - Απίστευτη η γελοιότητα, τρομερό το θράσος!




Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος


Εν έτη 2023 είδαμε να συμβαίνουν σκηνές απείρου κάλλους για άλλη μια φορά στο γήπεδο του Περιστερίου, εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και προκαλούν ΜΟΝΟ γέλιο.


Και πως να μην γελάει κάποιος όταν είδαμε ανθρώπους να σκάβουν τα δοκάρια (άραγε να καταφέρουν τι ;;;), άλλους με μεζούρες να μετράνε και άλλους με έναν κουβά ασβέστη, να προσπαθούν να βάψουν την γραμμή του τέρματος λες και φώναξε η κυρά Κατίνα τον μπογιατζή της γειτονιάς της να της κάνει ένα μερεμετάκι.




Μέσα σε αυτό το απίστευτο σκηνικό, μέσα σε αυτό το απίστευτο καραγκιοζιλίκι, ακούσαμε τους ανθρώπους του Ατρόμητου να... περηφανεύονται ότι σε όσους αγώνες έπαιξαν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (επειδή κανένας δεν το είχε καταλάβει )


Και δεν έχει βρεθεί ένας να ρωτήσει ή να αναφέρει και να φωνάξει ότι στην ουσία ο Ατρόμητος έχει δώσει όλους τους αγώνες του με τέρματα που έχουν λάθος διαστάσεις, και άρα έπαιζαν με άλλους δικούς τους κανονισμούς και άρα υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια τους αλλοίωση του αποτελέσματος!




Και αντί να λουφάξουν αντί να ντραπούν για αυτά που είδαμε, έχουνε το απίστευτο θράσος να κουνάνε το δάχτυλο και να κατηγορούν την ΑΕΚ με επιχειρήματα εντελώς αστεία που προκαλούν την νοημοσύνη του κάθε μέσου ανθρώπου.


Η ΑΕΚ δεν έχει εννοείται καμία ευθύνη με όλο αυτό το μπάχαλο με όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι που παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες, και πρέπει να διεκδικήσει βάσει του νόμου ότι της αναλογεί.

Ο αθλητικός δικαστής θα κρίνει την τύχη του αγώνα και τις συνέπειες που θα έχει η αντίπαλη ομάδα, όσο και αν τα διάφορα φερέφωνα προσπαθούν να κατασκευάσουν πάλι κλίμα και να ρίξουν ευθύνη σε αυτούς που δεν είχαν καμία συμμετοχή και όχι σε αυτούς που με την στάση τους, την ανευθυνότητά τους και την προχειρότητα της σκέψης του, κάνουν πάλι το Ελληνικό ποδόσφαιρο περίγελο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

bottom of page