top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΗλίας Θεοδοσόπουλος

Φόβο και τρόμο έχει προκαλέσει στην πυραυλοκίνητη ΑΕΚ η πιθανή διεξαγωγή του αγώνα στο Περιστέρι...




Σε μια χώρα της πλάκας σε μια χώρα που η αίσθηση της δικαιοσύνης πολλές φορές κουρελιάζεται για άλλα πολύ περισσότερα σοβαρά θέματα, αναμενόμενη ήταν η απόφαση για μη υπαιτιότητα του Ατρομήτου όσον αφορά την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα και ότι γι αυτό φταίει ο Δήμος της περιοχής.


Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος


Μάλιστα σύμφωνα με το σκεπτικό οι άνθρωποι του Ατρόμητου έκαναν ότι μπορούσαν για να γίνει ο αγώνας.


Ναι έκαναν ότι μπορούσαν σκάβοντας με τσάπες και έχοντας πάρει έναν κουβά με ασβέστη να βάψουν την γραμμή.


Οι εικόνα από το δημοτικό στάδιο της Ζιμπάμπουε ... ε συγνώμη του Περιστερίου τα λέει όλα.




Μάλιστα τονίζεται ότι οι ποινές είναι πολύ σοβαρές για τέτοιες περιπτώσεις και.... προς Θεού δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε τον Ατρόμητο αφού δεν υπάρχει αμέλεια και αφού κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ο αγώνας, και η απόδειξη της υπαιτιότητας δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.




Αυτά και άλλα πολλά τραγελαφικά περιλαμβάνει το σκεπτικό της απόφασης και για το οποίο θα ασκήσει ΕΦΕΣΗ η ΑΕΚ αφού με ανακοίνωση της κατακεραυνώνει κάθε ενέργεια μεθόδευσης!


Πλεόν ο κόσμος της ΑΕΚ αλλά και η ΠΑΕ δεν ανέχεται άλλο τέτοιου είδους αποφάσεις!


Ζούμε στη χώρα που η ομάδα που καταγγέλει κάτι παράνομο λοιδωρείται και γίνεται κάθε προσπάθεια αποδόμησης της οποιαδήποτε λογικής εξαιτίας βέβαια της τεράστιας δυναμικής που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ και αγωνιστικά και φυσικά με το Ναό της Αγιά Σοφιάς που πραγματοποιειται λαϊκό προσκύνημα από τον κάθε επισκέπτη αντίπαλης ομάδας.

Ο Ατρόμητος στην ουσία λοιπόν δεν ευθύνεται πουθενά και η ΑΕΚ θα τραβήξει η υπόθεση μέχρι το τέλος γιατί όπως γράφτηκε και στην ανακοίνωση:


"η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα."


Εκτός αν νομίζουν πολλοί ότι η ΑΕΚ φοβάται να παίξει το παιχνίδι με την ... υπερομάδα του Ατρόμητου (γελάστε άφοβα)


Ναι η φετινή πυραυλοκίνητη ΑΕΚ έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει στο Περιστέρι την ομώνυμη ομάδα...

Μέχρι και το ότι δεν έπαιξε για να είναι ξεκούραστη με τον ΟΣΦΠ γράφτηκε γι αυτό και η ενδεκάδα με τον Ατρόμητο δεν είχε καμία σχέση με αυτή με τον ΟΣΦΠ αφού με τις επιλογές του Αλμέιδα ξεφτίλισε αυτούς που έγραφαν αυτά τα αστεία και παράλληλα έκανε και πλάκα σττους Πειραιώτες.



Άλλο λοιπόν η δυναμική της ομάδας και άλλο το θέμα που έχει να κάνει με τους στοιχειώδες κανονισμούς και όλα αυτά τα απίθανα καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν στη χώρα μας σε κάθε επίπεδο και όχι μόνο αθλητικό.

Ο κόσμος της ομάδας άσχετα με το ποια θα είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης θα πρέπει να είναι όλος μια "γροθιά" και να υπερασπίσει την ΑΕΚ του Αλμέιδα που παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο και έχει κάνει τους πάντες να την φοβούνται αλλά και να την υμνούν ενώ παράλληλα ο προπονητής της πέρα από τις μεγάλες και αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, διδάσκει ήθος και αξίες αληθινής ανθρώπινης υπόστασης.


ΥΓ: Ο Κούγιας δήλωσε ότι αυτή ήταν η "μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του" Φαίνεται ο άνθρωπος όταν βάζει ψηλά τον πήχυ... ακόμα πιο ψηλά και από τα κοντά δοκάρια...


ΥΓ.2: Εκτός από όλα τα άλλα, αν είχαμε χιούμορ σαν χώρα και από την στιγμή που απαλλάχθηκε ο Ατρόμητος θα έπρεπε το Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκ να τιμωρήσει τον μοναδικό υπεύθυνο που έφερε την μεγάλη αναστάτωση, δηλαδή τον Δήμο Περιστερίου.



bottom of page