top of page
coffee-island-banner.jpg

Χάντμπολ: Η Neva SPb από τη Ρωσία αντίπαλος της ΑΕΚ στoυς «8» του EHF European Cup

  • Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
    AEK-view
  • 23 Φεβ 2021
  • διαβάστηκε 1 λεπτά


Πραγματοποιήθηκε η σημερινή κλήρωση στα γραφεία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη και η κληρωτίδα έβγαλε για αντίπαλο στο δρόμο της ΑΕΚ τη Ρώσικη Neva SPb.


Οι πρώτοι αγώνες των «8» του EHF European Cup θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα 27-28 Μαρτίου.


Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:


CS Minaur Baia mare - Sabbianco Anorthosis Famagusta (Ζευγάρι 1)

HC Neva SPb - AEK Athens HC (Ζευγάρι 2)

HC Robe Zubri - RK Gorenje Velenje (Ζευγάρι 3)

Polva Serviti - Ystads IF (Ζευγάρι 4)


Η κλήρωση των ημιτελικών ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια:


Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 4

Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 3


Επομένως, αν η ΑΕΚ περάσει στους «4» της διοργάνωσης θα παίξει με μια εκ των HC Robe Zubri (Σλοβενία) ή RK Gorenje Velenje (Τσεχία).



Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στο aek.gr:


«Είναι μια κλήρωση ούτε πολύ καλή, ούτε πολύ κακή. Σιγουρα χάρηκα που δεν κληρωθήκαμε με την Ystads IF ή την RK Gorenje Velenje. Η HC Neva SPb είναι μια ομάδα με δυνατά κορμιά και πολύ αθλητική, έχοντας στον πάγκο για προπονητή ένα θρύλο του χάντμπολ, τον Ντιμίτρι Τοργκοβάνοφ. Με δεδομένο ότι το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα και με προϋπόθεση να παίξουμε δύο γεμάτα 60λεπτα, θεωρώ πως έχουμε τον πρώτο λόγο».

Σχόλια


bottom of page