top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Χάντμπολ: Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ (27-30) από την Πέλιστερ



Την πρώτη της ήττα γνώρισε η «Ένωση» με 27-30 από την Πέλιστερ, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου EHF European League. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει το 3×3, μη έχοντας καθαρό μυαλό την περισσότερη ώρα του παιχνιδιού, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η φιλοξενούμενη ομάδα, χτίζοντας μια μικρή διαφορά στο σκορ από νωρίς.



Στο πρώτο ημίχρονο η Πέλιστερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Ντρανκουέτ, με την ΑΕΚ να έχει άμεση απάντηση με τον Μπεριά. Η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε 3 μαζεμένα τέρματα κάνοντας το 4-1 υπέρ της, αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας. Η «Ένωση» με δυο γκολ του Τζήρα μείωσε σε 4-3, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να περάσει η ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Η Πέλιστερ εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο που βρήκε και με δυο σερί τριών και τεσσάρων τερμάτων, πήρε διαφορά 5 γκολ(11-16). Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε πριν λήξει το ημίχρονο ήταν να πετύχει δυο γκολ με τους Μυλωνά και Παπαδιονυσίου και να μειώσει σε 13-16.



Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Πέλιστερ μπήκε πιο δυνατά, παρά το γρήγορο γκολ του Ουγκάλντε. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει σε καμία στιγμή του ημιχρόνου, όπου το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει προσωρινά το σκορ(18-21, 22-26), μέχρι το τελικό 27-30.



ΑΕΚ – Πέλιστερ 27-30 (13-16 ημχ.)


ΑΕΚ(Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής, Μπριάτκα, Τζηράς, Νικολαΐδης, Αντέλιτς, Μυλωνάς, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα, Μόγια, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε, Μπετζινάλι, Καλόμοιρος, Μπεριά


Πέλιστερ( Ζέλικο Μπάμπιτς): Μάρας, Οτζλέσκι, Μαρκόσκι, Μαντζόφσκι, Μανταλίνιτς, Ζέσκελι, Τανκόσκι, Πέριτς, Κοστέσκι, Κουκόσκι, Βελκόφσκι, Μπόζιτς, Γραντγιάν, Ομπράντοβιτς, Ντρανκουέτ, Κίζιτς


bottom of page