top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Ασθμαίνοντας σκεπτόμενη...




Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Παίρνοντας αφορμή από διάφορες συζητήσεις περί του τι ειναι επιτρεπτό ,η οριακά " κολάσιμο " στο γήπεδο θέλω να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας .

Κάθομαι στην θύρα αυτών που αποκαλούν " εκκλησία " η " γέρους κυριλεδες " .Έχουμε συνθήματα, φωνές ,καπνογόνα ,όλα με μέτρο .

Γουστάρω αυτό που φαίνεται από το πέταλο κ η εικόνα που δημιουργείται . Τα προβλήματα όμως είναι δύο κ είναι σοβαρά κατ εμε . Πρωτίστως λεω η ομαδα που έχει πάντα ρυθμο είναι η γηπεδούχος ( ειδικά σε μας που τα " τσιμέντα " ανεβάζουν την απόδοση).


Η ιδιαιτερότητα λοιπον της Αγιά Σοφιάς είναι ότι είμαστε το πρώτο γήπεδο που ουσιαστικά ειναι κλειστό κ έτσι εγκλωβίζεται ο καπνός .Η διακοπή ,κάτ επέκταση , ξεπερνά τα 5-10 λεπτά ( δεν είναι το Νταχαου ) άρα κόβει ότι έχει χτίσει μέχρι εκείνη την στιγμή η ΑΕΚΑΡΑ .


Δευτερευόντως θέλω να πω ότι ζούμε στην χώρα της Φαιδρας πορτοκαλεας που η ισονομία ανήκει στην SCI-FI .Μην επαναπαυεστε λοιπον στο δεδικασμένο .Όπου σε βρουν θα σε σαπίσουν στην τιμωρία .Κ εμείς πρέπει να είμαστε εκεί να βλέπουμε με τα μπιρμπιλωτα ματάκια μας την αποκαθήλωση όλων τους !!!


Σύμφωνω με δήλωση Οριτζιναλ ,έχουν μετρο κ σοβαρότητα τα λόγια τους .Περιφρούρηση παιδες ,το έχετε ξανακάνει με απολυτη επιτυχία .



ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΨΕΙ .Ας παρακολουθήσουμε το τσουρουφλισμα ως νέοι Νέρωνες μόνο .


ΥΓ. Δεν νοείται ανάπηρος έξω από ευρωπαϊκό γήπεδο ,όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε !


ΥΓ2. Η λέξη "κροτιδα- δολοφονία " δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου ...NEEEEXTTTT!


ΥΓ3. Ρίξτε λίγα ακόμα δακρυγόνα αγάπες ,περίσσεψαν.Δεν βηξαμε κ οι 32000 ,κάποιοι ξέφυγαν ...


Τα είπα κ ησυχάσα...ΜΟΝΟ ΑΕΚ !

bottom of page