top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

45 χρόνια μετά...




Γράφει η Άννα Βαπτίσμα

1) Το πιο παντελόνατο, ταυ..λιαρικο νταμπλ κ να σκάσουν οι οχτροί μας !!

2) Παιχνίδι που δεν ξεκίνησε καλά κ αρχίσαμε τα χάπια από νωρίς .Ήρθε η γκολάρα του σέντερ φορ,συγγνώμη, σέντερ Μπακ Μουκουνταρου κ μετά άρχισε η διαχείριση του ματς .

3) Λογικά ανέβασε πιεση ο ΠΑΟΚ κ υποχώρησε η ομάδα μας, κλείνοντας όμως έξυπνα τους διαδρόμους .Δεύτερο ημίχρονο η άμυνα αντέξε, ο ΠΑΟΚ είχε φλύαρη κατοχή( όχι ότι δεν έχασε ευκαιρίες) κ με την βοήθεια κ της τύχης ( δοκάρι) που μας το χρωστάγε, ήρθε κ η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΚΟΛΑΡΑ του πιτσιποπο κ ...ξανά στον ουρανό αδερφια!!!!

4) Τι να πεις για το δίδυμο Μουκουντι κ Βιντα ? Ο Καστωρ κ ο Πολυδεύκης ένα πράμα ! Πύργοι που έμεναν εκεί να προσέχουν τα μετόπισθεν σχεδόν αλάνθαστα.Ειδικη μνεία στον Black prince που βάζει γκολ την κατάλληλη στιγμή κ με εξωτερικό φάλτσο !!

5) Αχ βρε Ρότα αχ ! Παρολίγον ο μοιραίος παίκτης .Ούτε μπάνιο δεν πρόλαβε να κάνει .Το λάθος του δεν είναι το μαρκάρισμα , είναι ο τρόπος που πάει να υποδεχτεί την μπάλα έχοντας πλάτη.Παιδικη αντιδραση .Έχε χάρη που όλα έληξαν καλώς ,θα σε στοίχειωνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

6) Το αποφάσισα ! Πρέπει να βγάλουν χάπια σουπερμαντολινης με την μούρη του Ιρανού !! Σ' αγαπω ....


7) Ο Σιμανσκι είναι δύναμη ,ο Γιονσον σκέψη Κ οι δύο έκαναν αυτο που πρέπει .Ο πρώτος κάλυπτε κ έκοβε όσο άντεξε .Ο δεύτερος ηρέμησε το κέντρο, βγάζοντας μπροστά την ομάδα όποτε μπορούσε .

8)Κάποια στιγμη ο Πινέδα χόρεψε σε τέτοιο ελεεινό βαθμό δύο κ τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ που λυπηθηκα .Ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλήματος .Κ δεξί μπακ ,κ 8αρι κ τα πάντα όλα .Αν φύγεις, θα κρεμαστώ!

9) Αν κ όχι καλός ,ειδικά όταν ήρθε στον άξονα, ο Γκατσι εδωσε κ την ύστατη δύναμη που είχε .Του χρόνου παιχταρα μου ( λουλούδια στον Γιοβάνοβιτς μην ξεχάσω).

10) Μαύρη γαζέλα μου Ελιασον !! Κ τα μαρκαρίσματα σου ,κ η προσηλωση σου ...

11) Ομηρικές μάχες έδωσε ο Γκαρσία.Μπορει να μην έβαλε γκολ αλλά ήταν εκεί.Ειτε κρατώντας την μπάλα ,είτε βοηθώντας στην άμυνα .

12)Λογικά ο Τσουμπερ, από κεκτημένη ταχύτητα, θα γυρίσει με τα πόδια από τον Βόλο .Εκπληκτικός σε όλα του,σε κατάσταση αμόκ.Αποκορυφωμα δε η συμμετοχή κ κίνηση του στο δεύτερο γκολ .


13) Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι .Όμως αν είναι, φεύγει με το κεφάλι ΠΟΛΥ ψηλά ! Τσιτσαν σε ευχαριστώ!! Ήρεμος ,με καίριες επεμβάσεις ( Κρατώ μια απόκρουση που τον μπερδεύει ο Μουκουντι κ διώχνει την μπάλα ενστικτωδώς ).

14) Κ εφόσον η ΑΕΚ άντεξε, ήρθαν οι αλλαγές από την γάτα του πάγκου .

15) Αμραμπατ με φορα.Δλδ το γνωστό τάνκερ ! ( Το μόνο,έτσι για να πω κάτι ,λίγο θέμα με το οφσάιντ). Πετραν,κλασσικά, πήρε τα φάουλ εκεί που έπρεπε,όταν έπρεπε .

16) Μωρη αρρωστεια Φερνάντεζ!!! 1000 φορές να δω το γκολ σου δεν το χορταινω! Θυμηθείτε με,αυτό το στριφογυρισταρι θα μας τρελλανει του χρόνου !

17) Εσύ εκεί στον πάγκο ...είσαι λατρεία ! Μας χάρισες τον έβδομο ουρανό κ κυρίως μας χάρισες αξιοπρέπεια!!! Ματίας ένας από μας !

18)Το μόνο κρίμα που δεν ήμασταν εκεί να πανηγυρίσουμε παρέα όλοι μαζί ένα κουβάρι γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι ανόητοι κ άτολμοι .Δεν βαριέσαι, κάψαμε την Φιλαδέλφεια !!!

19) Καιρός να το πω κ αυτό .ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Οχι γιατί έφτιαξες την ομάδα μόνο.Κυριως γιατί εσύ πιστευες σε κάτι όταν λυγισαμε κ αμφισβητησαμε από λίγο έως πολύ .

20) Ναι σωστά ειπώθηκε .Τώρα σας ειδοποιησαμε ΕΜΕΙΣ !!!

ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ .ΚΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ


ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.Εγω εδώ κ εσύ εκεί .....ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!


bottom of page