top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Arena... λεόντων!!




Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Τι ΑΕΚ ήταν αυτή Θεε μου ? Βγαλμένη από τα περσινά μουχαμπετια κ ακόμα καλύτερη .

2) Ξεκινά που λέτε το ματς κ βλέπουμε μια ομάδα-καταπελτη .Περαν μιας φάσης που κάνει ο ΠΑΟΚ το πνιξιμο ήταν ανελέητο . Pressing ατομικό άλλα κ συνολικό . Σαν Λερναία Ύδρα εκεί που ήταν ένας αμυντικός, εμφανίζοταν ακόμα ένας! Ψιλομυριζει η επιτυχία στο δοκάρι κ έρχεται μετά το γκολ- ποίημα

3) Άιντε πάμε στο δεύτερο ημίχρονο .Λες θα βγάλει αντίδραση ο Βορράς .Αμ δε! Η πίεση παραμένει στο ίδιο τέμπο μέχρι το 90 .Έξυπνα ο Πελαδο έχει εξουδετερώσει τα άκρα κ τον Κωνσταντελια .Επιπλέον το transition από την μια άκρη του γηπέδου στην άλλη με μακρινές μπάλες είναι μια ακόμα πινελιά στο παλμαρέ αυτής της υπέροχης ομάδας . Έρχεται κ το δεύτερο γκολ-ζωγραφια κ κάπου εκεί αρχίζουν να σκέφτονται οι Παοκτζιδες αν θα βρουν ζεστή μπουγάτσα στην επιστροφή ...

4) Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ευρύτερο κ να μιλούσαμε σήμερα για συντριβή .Κάπου λίγο η αργή μερικές φορές ανάπτυξη επιθετικά ,κάπου η ατυχία άφησε το σκορ..ήσυχο .Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο ευκαιρίες συνολικά and thats it !

5) Να κάνω κριτική στους παίκτες .Οκ. Έλα που δεν υπήρχε ένας να πεις κάτι ρε παιδί μου.Τυπου "ναι,μεν αλλά " .

6) Κάδρο στον Μουκουντι πάνω από το τζάκι ρε φίλε .Τι αγοραρος είσαι εσύ ? Έξυπνος, απίστευτη συνεργασία με τον ξανθομαλλη, καταπίνει για breakfast τους αντιπάλους του . Το δε άλλο αγόρι ? Πέραν ενός λάθους που έκανε ( είπε η αυστηρή οπαδός ) η αποθέωση που γνώρισε ακούγοντας το όνομα του τα λέει όλα .

7) Ο Μοχαμαντι δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά .Δαίμονας ! Έβγαινε πρώτος στην μπάλα, στριφογύριζε για να δώσει χώρο στην ανάπτυξη κ γενικά ήταν παντού ο σκύλος . The opposite, Σιντιμπε .Αρχοντικός τύπος,βλέπει καλά το γήπεδο,ορμά με τα μακριά κανια του σε κάθε τάκλιν .Λίγο.εκτιθεται στην ταχύτητα λόγω ύψους αλλά ξέρει κανταρια μπάλα .



8)Ο Γιονσον αυτή την φορά έκανε την αθόρυβη δουλειά .Σταθερός αλλά είχε δίπλα του τον απόλυτο MVP της βραδιάς που είχε έναν προβολέα πάνω του κ του έκλεψε τα φώτα .

9) ΣΙΜΑΝΣΚΙ !!! Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει ποτέ .Τάκλιν? Κοψίματα? Κοψίματα πεσμένος ? Κοψίματα κάτω από το χορτάρι? Κοψίματα έξω στον Αετό ? Ότι θέτε! Μετά που έπαιξε στόπερ έχει αφιονιστει εντελώς κ η άμυνα του είναι σεμινάριο ! Δικαίως ο MVP του αγώνα .

10) Πάμε όμως σε έναν άλλον που θα πρότεινα να μοιραστεί το βραβείο MVP. Πέτρος Μανταλος .Κάνει φοβερό παιχνίδι ,μοιράζει πάσες δεξιά κ αριστερά σαν να μοιράζει χαρτιά σε μπιρίμπα.Μεχρι που κάνει την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ πάσα στον Πινεδα ( Εκεί κάπου κάμαμε τον έρωτα σε όλες τις κερκίδες ). Περαστικά Πετραν, γρήγορα κοντά μας .

11) Έτερος δαιμόνιος .Ο Viva Zapata el goleador! Αρχίσε να βγάζει 90 λεπτά .Στα άκρα αρχικά με τάση να συγκλίνει συνεχώς .Κάθε πόδι του ξέρει μπάλα όσο δέκα παίκτες μαζι.Το δε γκολ? ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ Κ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ !!!

12) Μωρη σουηδική γαζέλα .Μπαλαρίνα των γηπέδων .Δεν ξέρω αν χορεύεις η παίζεις μπάλα ,μαγεύεις στα άκρα κ οι αντίπαλοι πέφτουν στα τρελοχαπα.Κ βάζεις κ γκολαρα μπροστά στα χαρούμενα γαλάζια ματάκια μου !!!

13) Το καλύτερο παιχνίδι του Πόνσε κ ας μην έβαλε γκολ( ατυχία το δοκάρι μου μέσα). Τραβούσε δύο αντίπαλους πάνω του .Ήταν εκεί στην πρώτη πιεση στην άμυνα .Ήταν παντού να βοηθήσει σαν δεύτερος αμυντικός κ μοίραζε κ πάσες .

14) Τσιτσαν Στάνκοβιτς .Δύσκολη βραδιά δεν είχε .Βγάζει όμως την τελευταία φάση χώρις να βλέπει .Κάνει μια τσαπελια πάλι από την άλλη . Χαίρομαι που έβαλε πίσω του την φάση στο Βελοντρόμ κ χαίρομαι για την αγάπη που του δείξαμε .Έτσι έπρεπε σε τέτοια χρονιά που κάνει .

15) Πάμε στους μαχητές που μπήκαν . Καταρχάς ο πιο cool τύπος των γηπέδων .Νορντιν Αμραμπατ ( αυτός ο τύπος έχει πιάσει ακριβώς το νόημα της μπαλιτσας παίδες ).Μπήκε να κάνει αυτό που έπρεπε .Να κρατήσει μπάλα κ να κοιτάξει να βγάλει κ φαση αν μπορεί .Κ έκανε ακριβώς ότι του ζητήθηκε . Ο Γαλανοπούλος,επίσης, δυνατός, έδωσε κ λίγο ξύλικι ( χρειαζόταν ) κ κρατησε καλα τον άξονα .



16) Το Ελβετικό ρόλοι μπήκε αρχικά για άκρα,μετά ήρθε κορυφή .Είχε τις φάσεις του κ τα σουτακια του .Κ ο Γκατσι ήρθε με φορά κ όρεξη επίσης .

17) Ειδική προσωπικη μνεία στον Πιζάρο ( που ο εκφωνητής του γηπέδου γουσταρε να εχει μπει από πάντα κ τον ανήγγειλε νωρίτερα ). Αυτό το παιδί ξέρει μπάλα απίστευτη .Θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί κ στην ομάδα, κ στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαίρο Τον παρατηρούσα.Ο τρόπος που αναπτύσσεται κ κοίτα που να δώσει την μπάλα καθώς κ ότι αν έμπαινε η πανέξυπνη λομπα θα μιλούσαμε για το γκολ του πρωταθλήματος, δείχνει την ποιότητα του .

18) 32000 φώναζαν με τα λάρυγγια έξω από το στόμα το όνομα σου ....αυτό δείχνει ΠΟΛΛΑ Ματίας ΜΑΣ !

19) Ο Γιαννάκης είναι η ελπίδα στο μέλλον του ποδοσφαίρου .Είναι ο αντίποδας στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Μιχάλη .Μπράβο στα παιδιά τα δικά μας ( οπαδούς κ παίκτες) για την τρομερή φιλόξενια σε αυτό το απίστευτο παιδάκι !!

20) Ήσυχος ήσουν χτες Ρασβανακο, πασά μου .Η σε είχαν σε καταστολή από το σοκ ?

21) Α ρε μπαγασηδες !!! Για μια ακόμα φορά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΟΛΟΥΘΕ!!


"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ " ΡΑΣΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ 2023 μΧ......

bottom of page