top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Ακριβώς πάνω στη στροφή...





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Ότι περπατάω ακόμα με ένα ηλίθιο χαμόγελο στο στόμα, είναι γεγονός. Ότι έχω γλεντήσει ότι βαζελο γνωρίζω, επίσης γεγονός.Οτι έφτασε Σάββατο κ ακόμα χοροπηδάω στους ρυθμούς του "Forza AEKARA", το μόνο βέβαιον .

Φτάνει όμως ! Έχουμε δουλίτσα ακόμα .Κ η δουλίτσα περνά μέσα από την Θεσσαλονίκη .

Τούμπα it is λοιπόν .


Απο μένα δεν θα διαβάσετε υπερφιαλα πράγματα τύπου " το πήραμε", " που θα το γιορτάσουμε", " το έχουμε σηκώσει κ δεν το ξέρουμε ".

Είμαστε το φαβορί? Ναι, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ .Είμαστε 3 επίπεδα πάνω ως ομάδα κ σε βάθος πάγκου από τους άλλους ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !

Η ΑΕΚ της λαγουδονικης έχει να φοβάται κανέναν? Σαφέστατα ΟΧΙ!

Ολο αυτό, βέβαια προϋποθέτει η εμφάνιση στην Τούμπα να είναι αναλογη αυτής της Αγίας Σοφιάς. Προϋποθέτει η αρμάδα του Αλμέιδα να μπει με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό .



Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία οι άλλοι τρεις έχουν μπλέξει στο να μην βρεθούν στην " τζιζ-κακα" τεταρτη θέση. Μην τυχόν κ τους το πάρει ο Άρης κ βλέπουν Ευρώπη από ...την τηλεόραση .

Άρα η Μπαρτσελόνα Θεσσαλονίκης μπαίνει να παίξει τον υπερπαντων αγώνα .Καίγεται για την νίκη.

Δεν θα ασχοληθώ όμως περαιτέρω με την αγωνιστική τους κατάσταση η με τον αγαπημένο μου (not)γραφικό Ρασβαν .

Το παιχνίδι είναι στα δικά μας χέρια, όπως προείπα.

Η ΑΕΚ, στις τελευταίες αγωνιστικές, δείχνει το περσινό μέταλλο.Δειχνει την ομοιογένεια κ την ...οικογένεια που διατηρεί στους κόλπους της. Δεν καταλαβαίνουν οι μωροί.. κοντοί, παρέα με τις διάφορες Σίσσες ότι ο πόλεμος που διεξάγουν, μόνο καλό μας κάνει .


Συσπειρώνει τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.Παικτες, διοίκηση, προπονητικο team, εμάς !! ( Ειδικά εμείς το αποδείξαμε περίτρανα στο προχθεσινό ματς απέναντι στους Ιππότες των Μόντι Παιθονς!)

Εν κατακλείδι, το ματς της Κυριακής θέλει προσοχή, όχι εφησυχασμό.Θελει μαεστρία από τον πάγκο, κατάθεση ψυχής από τους παίκτες .Σύνεση κ ταπεινότητα .

Είμαστε ακριβώς στην στροφή πριν τον τερματισμό .Κ με την νίκη της Τετάρτης άρχισε το ντεμαραζ.Το νήμα το βλέπουμε, απλά δεν το έχουμε κόψει ακόμα.Το χρονόμετρο τρέχει στους ρυθμούς της καρδιάς του κάθε φίλαθλου μας που λαχταρα αυτό το πρωτάθλημα .Όπως κ το επόμενο, κ το επόμενο κλπ κλπ .


Γιατί έχουμε στόφα νικητή. Γιατί ο Ματίας έβγαλε αυτή την στόφα στην επιφάνεια. Γιατι μας έμαθε να ονειρευόμαστε ξανά κ ξανά . Γιατί μας θύμισε, κυρίως με την προσωπικότητα του, τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είσαι Αεκτζης κ κυρίως την χαρά του ποδοσφαίρου.Αυτο το "football is life".

Όποτε,πάμε γερά παίδες !! Εσείς εκεί στο χορτάρι κ εμείς οι απανταχού Αεκτζιδες στέλνοντας θετική ενέργεια κ στήριξη .

Επιπλέον σκέφτηκα η πονηρή ....έχουμε κ ένα επιπλέον κίνητρο

Γυρο θριάμβου σε κοντινό λιμάνι ....Σατανικό ?????


VAMO NOS!!!!

bottom of page