top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Αποστολή εξετελέσθη





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Στην εποχή Πελαδο η ομάδα κυνηγά πάντα με σοβαρότητα κάθε ματς .


2) Γενικά συμπερασματα μόνο μπορείς να βγάλεις στις Σέρρες .Πάλι ρεζέρβες ( λογικό ) που τιμούν την φανέλα με όποιο τρόπο μπορούν .


3) Καλός Τζαβέλλας ( με την γνωστή μανουριαση που τον ακολουθεί ) .Θα σταθώ στον Μήτογλου που δείχνει να βελτιώνει πλέον κ το ψάξιμο από μακρυά στην επίθεση .


4) Ο Γαλανο είναι ένας τίμιος παίκτης ,κουβάλησε κ έκοψε την μπάλα κ βοήθησε κ επιθετικα.Η αλλαγή του ( Φρανσον ) είναι πιο light σε σωματοδομή ,οκ συμπαθής .




5) Πιστεύουν στον Ραντονια, " έπαιξε " επιθετικά ,στάθηκε αμυντικά ( πλην ενός ώπα που έκανε στο τέλος ).


6) MVP κατ εμε ο Σιντιμπε ( σαφως με Μάνταλο ).Αμυντικά δεν απειλήθηκε,ήταν εκεί στα κοψίματα του αλλά το κυριότερο έπαιξε όμορφα επιθετικά (είτε με την μπάλα είτε χωρίς)κ δείχνει να έχει σέντρα φαρμάκι .


7)Μανταλος θα πω από τα παλιά .Διάγει βιον ποδοσφαιρικόν ανθοσπαρτον...Δύο γκολ, αλλά αυτό εμένα που με καλύπτει είναι ότι όποτε κληθεί να παίξει βγάζει αυτοπεποίθηση.


8) Ο Γκατσινοβιτς ήρθε με όρεξη ,κυνήγησε το γκολ,χάρμα ιδεσθαι στο πρώτο ημίχρονο κάποιες συνεργασίες του .Κουράστηκε στο δεύτερο .


9) Σαφώς βελτιωμένος κ πολύ πιο ήρεμο το παιχνίδι του Ελβετού .Πιο απλός,με μάτια στον χώρο .Χώρις τις γνωστές τσαλκαντζες.Πιστευω ότι βλέπουμε νέο παίκτη.


10) Η μικρή σβούρα από ένα σημείο κ μετά έριξε ρυθμο ( ίσως λόγω του προβλήματος που αισθανόταν ?).Δεν ήταν πολύ ορεξατος.


11) Όταν δεν μπορείς να μαρκάρεις, κάνεις λάθος κ τρως γκολ ..το διορθώνεις βάζοντας γκολ στο καπάκι !




12) Μαχαιρα βάζεις γκολάρα !!!( προηγήθηκε εξαιρετική προσπάθεια του Κοσιδη).


13) Μια φορά χρειάστηκε ο Στάνκοβιτς κ ήταν εκεί .


14) Ο Ολλανδός έψαξε κ αυτός το γκολ,θέλει όμως τον " παρε-βαλε" δίπλα του για να αναδειχθεί μιας κ είναι καθαρόαιμο φορ.


15) Τσινο αν έμπαινε η ραμπονα,Ραμόνα, Βαλμπονα ..θα μιλούσαμε για ένα γκολ ποίημα !!!


16) Μούργος, Κανίς,Κολομπινο ...κάποιος μας κάνει πλάκα !!!


17) Εντάξει δεν σκοτώσαμε το θηρίο ( μην βιαστειτε μερικοι) .Όμως η ΑΕΚ αυτή βγάζει πάθος,βγάζει ομοιογένεια ειτε από τον πάγκο είτε απο το βασικό σώμα της .Κοινώς ..βγάζει υγεία .


18) Αρχίζω βαλεριάνες κ τηλια να μπω σε καταστολή μέχρι την Κυριακή ...


19) Λεβεντικε υπέροχε κόσμε σας χειροκροτώ....


ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΑΨΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Κ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ....

bottom of page