top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Αυτοχειρία στο " φιλικό"







Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Τι δεν μας το έδωσε ο Αρης? Μα πως εγκεν ηφτουνο? Κ οι " δορυφόροι"? Δεν έκαναν δουλιτσα?

2) Ας σοβαρευτούμε .Η ΑΕΚ ξεκινά το πρώτο ημίχρονο ανεβάζοντας ρυθμο μέχρι την επίτευξη του γκολ .Κ μετά? Μετά ήρθαν οι μέλισσες.Ανεξηγητη διαχείριση του ματς εντός κ εκτός τερέν.( Το έχει ξανακάνει προσφάτως κ δεν της βγήκε). Απέναντι σε μια ομάδα που άπλωσε το παιχνίδι της στο προβληματικό μας κέντρο κ την γενικώς κακή άμυνα .

3) Ξεκινά το δεύτερο κ βλέπουμε ξανά ΑΕΚ .Πνιξιμο του αντιπάλου κ επίτευξη των δύο γκολ .Κ μετά? Ξαναήρθαν οι μέλισσες .Διαχείριση που με αυτή την μορφή δεν βγαίνει .Έρχονται κ οι αλλαγές που, αντιστρόφως με το προηγούμενο παιχνίδι, δεν βγηκαν ζαμε. Έρχεται κ το χαζό πέναλτι του Βιντα....κ ξεκινάμε από την αρχή ( όχι ότι είχαμε ξεμπερδεψει από τώρα).

4) Συνηθίζω να θριαμβολογω για αυτό το δίδυμο. Σήμερα όμως όχι .Ο Καλενς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ανεβαίνει ψηλά κ μετά ....τρέχατε ποδαράκια μου .Υπερβολικά φάουλ που έδιναν το δικαίωμα να μπουν οι Αρειανοί στην περιοχή .( Το τελευταίο ομως δεν ήταν φάουλ, γνωμουλα μου ).Δεν κάνει καλό παιχνίδι το αγόρι .

5) Ο αγαπημένος Κροάτης βάζει την γκολαρα του , δίνει τις μαχες του αλλά στην φάση του πέναλτι θα πω ότι " ρε Βιντα δεν είσαι στην Λιμνη των Κύκνων να πηδάς σε position με ψηλά τα χεράκια".Επίσης μέτριο παιχνίδι .

6) Χχσαφι ξανα στα παλιά λημέρια αλλά όχι με ανάλογη απόδοση .Είχε προβλήματα κ έβγαλε θαμπάδα στο παίξιμο του ( Ίσως συνήθισα τον εκρηκτικό Πήλιο). Ο Ρότα ήταν ο καλύτερος όλων της αμυντικής γραμμής .Έκανε χιλιόμετρα ,ανεβηκε κ λίγο περιοχή με την γνωστή ατολμία του ( το βελτιώνει όμως ) κ αν έμπαινε κ το σουτ στο 97 θα μιλούσαμε για τον ήρωα της αναμέτρησης.



7) Γιενς Γιονσον .Αρκεί το όνομα του κ μόνο. Κατ εμέ ο καλύτερος της ομάδας .Έτρεχε παντού κ καλύπτε για δύο την αφαντοσυνη του Πετράν.

 Κ πάμε στον Μάνταλο .Αυτό το παιδί δεν πρέπει να ξεκινά ματς, πρέπει να τα τελειώνει .Άφαντος αμυντικά, μέτριος επιθετικά ( κάτι ωραίες μακρινές μόνο) με αποτέλεσμα να πληγεί το κέντρο σχεδόν μισό ματς. Ήταν κακός κυρίως γιατί ΔΕΝ μάρκαρε .

9) Πάλι εναλλαγές στα άκρα .Γαϊτανάκι ο Αμραμπατ με τον Ελιασον. Κάνουν καλο ματς σχετικά κ οι δύο .Ο Ελιασον με τα γνωστά ώπα του από δεξιά ( μπορεί κ αριστερά ,μπερδεύομαι πλέον ).Φτιάχνει κ το το γκολ με την πάσα παρε-βαλε στον Πόνσε.

Ο Μαροκινός έκανε κ αυτος την βαβούρα του στα άκρα ( πραγματικά βαριέμαι πλέον τις φωνές για τα τζαρτζ του, ποδόσφαιρο είναι.Οχι κοντσέρτο για 4 βιολιά ). Λίγο καθυστερούσε παραπάνω ( κλασσικά) αλλά έχει θετικό πρόσημο .

10) Κ εκεί που λες δεν θα παίξει κανείς με τον Πόνσε? Που είναι ο Πόνσε όεο? Βάζει την υπερηχητική κεφαλιά που βάζει μπάλα κ Κουεστα να κρέμονται στα εσωτερικά δίχτυα.

( Ειλικρινά περίμενα να τελειώσει το ματς )

11) Κακός Στάνκοβιτς.Ασταθης κ στο γκολ της πινεζας έχει χρονοκαθυστερηση η αντίδραση του . ( Δεν ξέρω πως δεν βγήκα εγώ εκείνη την ώρα να καλύψω την μπάλα στο cafe).

12) Ερχονται οι αλλαγές .Αγαπημένε μου Πελαδο .....καταστροφ!!! Άιντε μπαίνει ο Σιμανσκι να κλείσεις αμυντικά το κέντρο .Έλα που φαίνεται ότι του λείπουν παιχνίδια κ το μυαλό είναι θολο. Άιντε μπαίνει ο Πιζάρο .Κάνει κάτι στην αρχή κ λέω " ώπα εδώ είμαστε". Μετά όμως πούλησε την μπάλα 800 φορές .

13) Άιντε μπαίνει ο Αραούχο .Το αγαπημενο μας πλάσμα δεν είναι καλά ! Κ οσο το νιώθει τόσο αγχώνεται κ κάνει λάθη. Στεναχωριέμαι αλλά έτσι είναι .

14) Μπαίνει κ ο Πινέδα ,το παλεύει ( τρίτο γκολ δημιουργία του) . Μήπως επρεπε να μπει από την αρχή ? Έρχεται κ ο Ελβετός . Κακό παιχνίδι, ανούσιο ,πραγματικά δεν τον κατάλαβα .



15) Τελευταίο άφησα την αιτία που χαμογέλασα σήμερα .Την Αφανα Λιουμπι. Τι παικτουρα πήραμε ωρε? Βλέπει γήπεδο? Αμέ! Μαρκάρει έστω κ δυνατά? Αμε! Στριφογυρίζει σαν φορ μέσα στην περιοχή? Αμέ! Κινείται φοβερά χωρίς την μπάλα? Αμέ! ( Τον φαντάζομαι πλήρως ενσωματωμένο στην ομάδα κ έχω ανατριχιλες).

16) Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι ο κυρ Τάσος σφύριξε γενικώς καλά. Ούτε μάσησε από τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ( ο Βαρδάρης φταίει) ούτε έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έχω ένσταση για το τελευταίο φάουλ του Καλενς.

17) And now the war begins που λένε στην Πέρα Ραχούλα. Όποιος πανηγυρίζει από τώρα πρωτάθλημα από την τετράδα είναι απλά βλαξ. Έχουμε ελπίδες ? Τεράστιες αρκεί να διορθωθούν κάτι σαν τα σημερινά κ να παίξουμε αυτό που ξέρουμε . Πρέπει να βοηθήσουμε εμείς? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !! Τώρα είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ( Βάλτε το όπλο στο θηκάρι μερικοί συνοπαδοι κ μουρμουρηστε σε κάνα δίμηνο αν πρέπει ).

18) Κ κάτι προσωπικό εξ αφορμής κάποιων σχολίων. Οιοσδηποτε παίκτης φορά φανέλα με τον δικέφαλο θα τυγχάνει απλης κριτικής από μένα .Ξεκατινιασμα κ κρέμασμα στα μανταλάκια ....λυπάμαι δώσαμε . Έτσι λειτουργώ κ έτσι πάντα θα λειτουργω.

ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ Βου Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ( ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ Κ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΔΑΚΙΩΝ ).

bottom of page