top of page
coffee-island-banner.jpg

Βάζει άλλα 10 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος!

  • Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
    AEK-view
  • πριν από 1 λεπτό
  • διαβάστηκε 1 λεπτά



Άλλα 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ βάζει ο Μάριος Ηλιόπουλος. Από τέλη Γενάρη και μετά τη συνέλευση των μετόχων στις 28/1, με αριθμό καταχώρισης 5927570, έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ το πραγματικό της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρά στην έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου 10 εκατ. ευρώ, χωρίς εξασφαλίσεις και με μηδενικό επιτόκιο.



Πρόκειται για δάνειο που θα διαιρείτε σε 20 ομολογίες ονομαστικής αξίας 500.000 ευρώ η κάθε μία, με τιμή έκδοσης στο άρτιο, πενταετούς διάρκειας, και θα μπορεί να εκδοθεί εφάπαξ ή σε τμήματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.


Η έκδοση αυτή θα γίνει μέσα στους επόμενους έξι μήνες από την υπογραφή του προγράμματος έκδοσης του δανείου μέσω συμβάσεων κάλυψης και διάθεσης των ομολογιών, με έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, και θα πραγματοποιηθεί μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.  Τον Γενάρη του 2025 είχαμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ στα 9 εκατ. ευρώ ενώ τώρα ο Μάριος Ηλιόπουλος θα βάλει στα ταμεία άλλα 10.000.000 ευρώ που μπορούν οποτε θελήσει να μετατραπούν σε μετοχές.

Σχόλια


bottom of page