top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Γκατσίνοβιτς: Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο



Δηλώσεις στην γερμανική εφημερίδα «Bild» παραχώρησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος θυμήθηκε το γκολ απέναντι στην Μπάγερν έκανε αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ μίλησε και για τη ζωή του στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος άσος, αρχικά ρωτήθηκε για το φοβερό γκολ του με τη φανέλα της Άιντραχτ στον τελικό του 2018 με την Μπάγερν, το οποίο δεν μπορεί να ξεχάσει...

«Σκέφτομαι πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή γιατί μου στέλνουν συνεχώς νέα βίντεο της. Το τρέξιμο είναι πάντα το ίδιο, αλλά το βίντεο είναι πάντα από διαφορετικό άτομο», λέει ο Γκατσίνοβιτς πέντε χρόνια αργότερα, ενώ όπως αναφέρει η Bild «θυμάται σαν να ήταν χθες και τη γιορτή που στήθηκε στη Φρανκφούρτη την επόμενη μέρα ειδικά από τη στιγμή που πρόσφατα βίωσε κάτι ανάλογο με τη νέα του ομάδα την ΑΕΚ».



Όσο για το πρόβλημα υγείας που τον κρατούσε μακριά από τον καλό του εαυτό; «Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιζα στο τέλος στην Άιντραχτ και τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε στην Χόφενχάιμ. Αλλά είχα και προβλήματα υγείας. Τόσο αλλεργίες, όσο και άσθμα. Και δεν ήξεραν καν πως υποφέρω απ’ όλα αυτά», συμπλήρωσε ο Γκατσίνοβιτς και πρόσθεσε: «Τώρα όλα είναι υπό έλεγχο. Μπορώ να αναπνεύσω πολύ καλύτερα και αυτό με διευκολύνει στο παιχνίδι μου. Είμαι ευτυχισμένος με το πως πηγαίνουν τα πράγματα εδώ. Απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο».


bottom of page