top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Γλυκά μεζεάτα... εμφράγματα!





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Αν είναι να πάει έτσι μέχρι τέλους πείτε το μας να έχουμε χούφτες από υπογλωσια η να πηγαίνουμε σουρωμενοι στο γήπεδο ....ΘΑ ΠΕΘΆΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ !!!


2) Το παιχνίδι ήταν όπως το περίμενα να πω την αλήθεια. Αλληλοεξόντωση

συστημάτων κ " σε περιμένω- με περιμένεις" ενα πράγμα . Ο ΟΣΦΠ εμφανίστηκε πολύ πιο ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος αλλα η ΑΕΚΑΡΑ μου είχε την τελευταία κουβέντα . Στο πρώτο μέτριο ημιχρονο μας να πω μόνο ότι μου έλειψε η κίνηση από τα άκρα πράγμα που διορθώθηκε στην επανάληψη .


3)Θεωρώ ότι εμφανίστηκαμε αρκετά αγχωμενοι με αποτέλεσμα η τελική προσπάθεια να είναι βιαστική .Το ίδιο κ το passing game. Αμυντικά η ΑΕΚ ήταν πολύ προσεκτική ( εκτος από κατι τζιριντζατζουλες του Ρότα κ μια του ΧΧσαφι) .Mat κίνηση το " ανέβασμα"λίγων μετρων της ομάδας στα τελευταία λεπτά με ξεκουραστους παίκτες ( Στο δίνω Ματίας). ΕΝΑ λοιπον κ να καίει


4) Επανεμφάνιση του αγαπημένου Μουκουντι .Σαν να μην πέρασε μια μέρα αγόρινα μου .Ήρεμος, αρχοντικός κ με ματιά έμπροσθεν . Διπλα του ο Κροάτης, ηγέτης της καρδιάς μας .Επίσης προσεκτικός ( ένα λάθος θυμάμαι μόνο ) .Έδωσε μάχες . Δίδυμοι Πύργοι σε εξαιρετική κατάσταση .


5) Τα μπακ μας .Θεωρώ ότι ήταν καλύτερος ο Ιρανός.Δεν είχε τα ανεβάσματα του βέβαια( δεν βοηθούσε ο Γκατσι ) αλλά ήταν βεντούζα στον αντίπαλο .Κ σε αυτόν ένα λάθος θυμάμαι ( του βγήκε παίκτης στην πλάτη μέσα στην περιοχή ). Ο Ρότα από την άλλη έκανε χιλιόμετρα .Έτρεξε πολύ στον χώρο ,είχε ανεβάσματα καλά, αλλά έκανε κ κάτι χοντράδες αμυντικά που ανέβασαν γαλλικά στο στοματακι μου .



6) Αμραμπατ κ Γκατσι .Άκρα που αρχικά, όπως προείπα, δεν λειτούργησαν .Ο Μαροκινός είναι ντουκι.Η άμυνα του σεμιναριακη. Κράτα πολύ την μπάλα .Είναι όμως παίκτης που στα " ειδικών συνθηκών" ματς ταιριάζει γάντι .

Ο Γκατσι ήταν ( αποψουλα μου ) ο χειρότερος της ομάδας. Έπαιζε πολύ πίσω (ίσως εντολή ).Δεν είχε τα ανεβάσματα που έπρεπε κ καμία συνεργασία με τον Χχσαφι.Δεν φαινόταν πολύ καθαρό το μυαλό του.


7) Τι να πω για τον Πινέδα χωρίς να γίνω γραφική? Ατέλειωτα μέτρα, προσπαθουσε να ανοίξει χώρους ταυτόχρονα μαρκαροντας.Επαιξε πίσω από τον Γκαρσία ,μετά γύρισε πιο πίσω τρεχοντας δεξιά κ αριστερά . Ναι δεν ήταν το φαντεζι παιχνίδι του αλλά ήταν ουσιαστικο εργαλείο στην νίκη .


8)Δίδυμο που μάθαμε να αγαπάμε εντέλει. Σιμανσκι-Γιονσον .Όχι ότι καλύτερο επιθετικά αλλά ... μπετόν-αρμε αμυντικά .Ο Πολωνός βρήκε ξανά τα καλά του χταπόδισια πατήματα.( Ακόμα μαρκάρει να ξέρετε παρόλο που έσβησαν τα φώτα στην Αγία Σοφία). Ο Γιονσον?? Ο μαραθωνοδρόμος του πρωταθλήματος φίλε.Οπου κ να κοιτάζες έβλεπες τον ξανθό δαίμονα βεντούζα !


9) Όλοι καταλάβαμε ότι η ΑΕΚ είχε στηθεί ώστε να βρεθεί η μπαλιά στον χώρο για τον Λίβαι. Δυο φορές το κατάφερε αλλά ήταν άτυχος η βιαστικος. Στο ένας εναντίον ενός είναι άπιαστος .Θέλω λίγο να μαρκάρει πιο ψηλά ( αποψουλα επίσης).


10)Όταν φτάνεις στο λεγόμενο εκ χωριού μου turning point έχεις δύο επιλογές .Η να σε καταπιεί το μαύρο σκοτάδι η να βγεις στο φως προσπαθώντας. Κ εσύ τερματζη, Γιωργαρε μας, έκανες το δεύτερο .Έσωσε φάσεις δύσκολες κ έδειξε σιγουριά .Σήμερα δεν είναι μέρα μουρμουρας περί εξόδων κλπ .Σήμερα φίλε τα κατάφερες .Σε χρειαζόμαστε !!!


11) Αυτό που σας έλεγα με τα παραπάνω μέτρα προς το τέλος? Εεε ήρθαν με τις αλλαγές κ το φρεσκαρισμα της ομάδας. Μανταλος, Ελιασον, Πόνσε,Τσουμπερ κ Λιούμπισιτς.



12) Καταρχάς μπαίνει ο Μανταλος ...Δεν χρειάζεται να πουμε πολλά......ασίστ κ γκολ...end of discussion ! Κ ποιος βάζει το γκολ? Ο καλύτερος φετινός παίκτης της ομαδας μας .Το Σουηδικό μοντέλο ονόματι....Ελιασον . Εκεί στα δεξιά κάνει απανωτούς βιασμούς αυτός ο τύπος .


13) Ο Πόνσε μπαίνει κ κρατά την μπάλα όσο πρέπει. Επίσης είναι ένα φορ που μάρκαρει σωστά ψηλά . Η Άφανα-Λιουμπι μόνο με το εκτόπισμα του γεμίζει τον χώρο.Το βασικο του ατού? Η κίνηση του .


14) Ορεξατος ο Τσουμπερ.Εκανε κάνα δυο τσάμικα στην περιοχή σπάζοντας την μπάλα

( ευτυχώς που ήσουν offside στην φάση με το δοκάρι γιατί ακόμα θα έβριζα...τι πας ρε να τον σκοτώσεις? Σπρώξε αγοράκι μου την μπάλα στα δίχτυα σιχτιριιιι).

15) Αυτός ο Μεντιλιμπαρ ποτε πρόλαβε να αφομοιωθεί? Μένω speechless!!! Διαμαρτυρίες για σεμινάριο !


16) Αυτός ο Καρλ Γιουνγκ ο διανοουμενος διαιτητής ...τον Κααμπι που πήγαινε καρότσι επί 20 λεπτά τον Μουκουντι?Τι φάση ?


17)Έχετε καταλάβει ότι Φορτούνης κ ΑΕΚ δεν πάνε πακέτο ναι? Θα κρεμαστώ από την 38 βρίζοντας τον ( έτσι για κάτι φήμες που σέρνονται ).


18) Από κοντά διαπίστωσα ότι είσαι κ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ κ τέρμα καραγκιόζης! Όταν σβήσουν τα φώτα της ράμπας απλά .....θα πεθάνεις από μαρασμό κοντουλα λεμονια.


19) Εν κατακλείδι ...ένα βήμα ακόμα έγινε ..όχι ολόκληρος ο περίπατος .Τώρα έχουν σειρά τα λαγουδια. Προσεκτικά ,ταπεινά κ με όλες τις εναπομείνασες δυνάμεις κοιτάμε λαγουδογηπεδο κατάματα.Μπροστα εσεις....πίσω εμείς . Ακοίμητοι φρουροί


ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ......

bottom of page