top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Εντυπώσεις εβδομάδας




Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Με τούτα κ με κεινα έφτασε η Κυριακή της Φιλαδέλφειας.

Δεν θα ασχοληθώ με το μεθαυριανο ματς καθόλου .Είπαμε ηρεμία, αφωνια κ πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε κ η νίκη θα έρθει με συνοπτικές διαδικασίες. Εξ αφορμής όμως των πολλών κ συνεχόμενων παιχνίδιων έναν προβληματισμό για την ομάδα θα βγάλω .Έτσι λιγουλακι από την ακρουλα .



Ξέρουμε φέτος ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό έχει φέρει .Ο καθένας παίζει μεν ομαδικά αλλά κοίτα κ να γίνει πιο πολύτιμος στην θέση που παιζει.Ποια θέση δλδ, στην ΑΕΚ του Ματίας όλοι παίζουν παντού !!! Μια πρώτη εντύπωση ότι έμπροσθεν έχουμε μεγαλύτερη εξέλιξη από ότι στα μετόπισθεν .





Έχοντας στο μυαλό μου τα δύο ματς ( μην μου πει κανείς για αυτά με Σέρρες γιατί γελάω ) Γιάννενα κ Ιωνικό βλέπω αμυντικά τουλάχιστον κάποιους εφιάλτες εποχής Γιαννικη .Εξηγουμαι .

Τρώμε επιθέσεις στην πλάτη της άμυνας .Προτού δώσουμε στην πυρά τον μαχητή Βιντα κ τον θηριώδη Μουκουντι να πούμε ότι πρωτίστως φταίει η πίεση που πρέπει να υπάρχει από την εμπροσθοφυλακή στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας ώστε να μην έχει την εύκολη η βαθιά πάσα .

Γενικά βλέπω μια χαλαροτητα στην πίεση κ των κεντρώων κ των χαφ . Για τα αμυντικά άκρα τι να πω ? Παλεύει μεν ο βελτιωμένος Χχσαφι ,με διακυμάνσεις η νέα μεταγραφή Ροτα αλλά μόνο με βοήθεια αναδείκνυεται η γενική τους βελτίωση .

Προσοχή είναι προβληματισμός κ όχι μιρλα .Έχω βαθιά πίστη στην ομάδα καθώς κ στον αγαπημένο μου προπονητή.



Απλά σε αυτά τα δύο ματς εμφανίστηκε ένας εφησυχασμός, μια κουκουρούκοκατασταση που πρέπει να λήξει . Θέλω να δω στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ του Καραϊσκάκη!! Αυτή που καταπίνε με την πίεση τον αντίπαλο στο πρώτο νανοσεκοντ. Που οι αλληλοκαλυψεις ήταν μάθημα σε σεμινάριο. Που στην ανάσα του παίκτη που μαρκάρει ο Αεκτζης μυρίζε το χθεσινοβραδυνο γεύμα του !!

Τέτοια θέλω ....Θηρία στην Αρένα κ εγώ να χοροπηδω ως μοντέρνα Ρωμαία !!!

Τώρα αν θα χρειαστούν μεταγραφές ? Δεν γνωρίζω .Η ομάδα έχει καλό ρόστερ .Ίσως ένα στόπερ ? Ενα αριστερό μπακ ?

Σίγουρα όχι εξτρέμ!!!! .( Βρε χαζά δεν ήταν ο Μαντσίνι ....τον Μ παπε κ τον Λεβαντοφσκι κυνηγάμε....δεν σας τα λένε καλά, εμένα να ακούτε !).


Άντε ....λίγες ώρες έμειναν ...τικ τοκ τικ τοκ .....

bottom of page