top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Κυριακή προ των πυλών





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Μια μέρα έμεινε να ξαναδούμε την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ που κυλά στο αίμα .Να μοιραστώ κάποιες σκέψεις λοιπόν που λίγο- πολύ όλοι έχουμε .


Ξέρω,ξέρω αναλωνομαστε στο ματς της Πέμπτης .Θες ότι είναι ημιτελικός? Θες με τα καμώματα τους? Θες που είναι η παρθενια τους στην μέση ?( Αγία Σοφία γαρ). Όμως ΠΡΟΕΧΕΙ το αυριανό παιχνίδι παίδες .

Διαβάζω ένθεν κακειθεν για μεγάλα σκορ,για άνετη νίκη .Κ πέφτουν κάτι 0-4, κάτι 0-3 ... Χαλαρώστε λίγο .


Η ομάδα μας είναι δουλεμενη, πάνοπλη, κ με έναν κοουτς έξυπνο κ ταπεινό . Όμως πάμε σε μια έδρα που κόβει βαθμούς .Απέναντι σε ένα σφιχτοδεμένο συνολο με σκληρή άμυνα .Να θυμίσω πως τον κερδίσαμε τον Ατρόμητο στον πρώτο γύρο ( από τότε παίρνω χάπι πίεσης ..)


Τι θέλω να πω με αυτό ? Η κορυφή ζαλίζει κ η φανέλα μόνη της δεν φέρνει αποτελέσματα . ( κυρίως απευθύνομαι στους αδελφούς μου).

Αν η ομάδα μπει,στοχοπροσηλωμενη ,πιεζοντας από το πρώτο λεπτό ( βοηθά ότι ο Ατρόμητος παίζει ανοιχτό ποδοσφαίρο) χωρίς να εμφανίσει την παθογένεια της Νίκαιας το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό .Σεμνά κ ταπεινά .


Ουδείς αμφισβητεί ότι η ΑΕΚΑΡΑ παίζει την καλύτερη μπαλιτσα .Όμως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι άλλα κ να φαίνεται τίμια!

Εξάλλου μας δίνεται άλλη μια φορά η ευκαιρία, απέναντι σε όλον αυτόν τον οχετο δηλώσεων, εντυπώσεων, καραγκιόζιλικιων διαφορων, να απαντήσουμε ...


ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΜΠΑΛΑ !!!

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!!

bottom of page