top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Μάχες προ των πυλών





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Φτάσαμε λοιπόν στο διάταυτα.


Στα playoffs.


Λίγο πριν την σέντρα θέλω να πω κάποιες σκέψεις, μια αποτίμηση βρε αδερφέ ως ειδική επιστημων, οπαδός, προπονητής κ μεγάλη αστειατωρ βεβαίως βεβαίως.

Φετος δεν μας τα είπατε πολύ καλά mates. Φέτος η πανοπλία είχε πολλές ρωγμές που δημιούργησαν προβλήματα . Φέτος το πλάνο πολέμου, Αννίβα της ΑΕΚ, το πήραν χαμπάρι κ σε δυσκόλεψαν αρκετά .

Φέτος, εν κατακλείδι δεν πάμε " χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπώ" να το πάρουμε κ να κάνουμε φιέστα σαν την περσινή .Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια κ συγκέντρωση απόλυτη .


Χωρίς να υποτίμησω τους αντιπάλους μας εξακολουθώ κ πιστεύω ότι η καλη κ προσεκτική ΑΕΚ θα το πάρει .Αλλά ....η ΚΑΛΗ ΑΕΚ . Όχι αυτή του Πας Γιάννενα, όχι αυτή του Χαρίλαου ,ούτε αυτή του ΟΦΗ .

Κ εξηγούμαι .


Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η νοοτροπία ( που με τόσο κόπο έφτιαξε ο Πελαδο ) έχει πάει περίπατο στην Πάρνηθα . Αυτα το λίγο " έλα μωρέ, λίγο να φορτσαρουμε θα το κατακτήσουμε" Η αυτό το " πήραμε νταμπλ περσι, σε κάνα δυο χρόνια πάλι" νομίζω ότι παίζουνε μέσα στα κεφάλια μερικων.

Το ότι δεν μιλάω υπερβολικά κατά κάποιου παίκτη που φορά κιτρινόμαυρα, το έχω εξηγήσει .Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω ματάκια να δω .

Κ ναι, κάποιοι φαίνεται να είναι κοσμαρα τους . Φαίνεται να έχουν επαναπαυτει στις περσινές δάφνες .




Εμμμ τους έχω νέα !! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ! Εμάς το μάτι μας γυαλίζει κ η ψυχή μας λαχτάρα τίτλους, πρόοδο, πέταγμα όσο πιο μακρυά, όσο πιο ψηλά . Όποτε οιοσδηποτε δεν βρίσκεται στο ίδιο μονοπάτι .....τον δρόμο του .Εργαλεία είναι εξάλλου μιας μηχανής που την θεμε καλοκουρδισμενη . Αν το γρανάζι λέγεται μπιξα η δειξα ...αδιάφορο ! Ξεκαβαληστε λοιπόν .


Όλη αυτή η κουβέντα προέρχεται από ότι επαναλαμβανόμενα λάθη παύουν να είναι συμπτώσεις . Δικαιολογίες? Πολλές . Τραυματισμοι, κλαψοαιδοιαση μπόλικη από γνωστους κυκλους .Κοντούλες λεμονιές κ κλάψες σκούφοι κ Σίσες κ Μισες κ πάει λέγοντας κ πάει λέγοντας .


Αυτό όμως δεν δινει το δικαίωμα να βλέπουμε ανεξήγητα " σβησιματα" της ομάδας η ατομικές μπούρδες . Είμαστε ΑΕΚ ΤΕΛΟΣ !


Η φωτεινή χαραμάδα όμως λέγεται Αλμέιδα . Αυτός ο τύπος που άλλαξε άρδην την ποδοσφαιρική μας ζωή. Λάθη ? Εννοείται ότι έκανε .( Κ θα ξανακάνει, δεν είναι ο Μεσσίας). Κ μάλιστα έχει κάνει κ κομβικά λάθη που δεν είναι επί του παρόντος να τα αναφέρω ( ταπεινή γνωμουλα πάντα ) .Συμμετείχε κ αυτός στην φετινή " ασαφή" ΑΕΚ . Ο μπαγασας όμως, έχει αυτό το μαγικό ραβδί που ενώνει όλους .Τους κάνει μαχητές που δεν εγκαταλείπουν την μάχη ποτέ .Άρα περιμένω να το ξαναδω ολο αυτό με διάρκεια πλέον .


Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων . Αμέριστη στήριξη κ αγαπη σε Πελαδο κ παίκτες .Μια αφύπνιση προσπαθώ με την μικρή μου πένα .

Οπαδός είμαι κ θα ακολουθω παντού κ πάντα αυτόν τον μοναδικό έρωτα .Αλλά αυτό που με ενοχλεί θα το βροντοφωναξω . Κ φέτος δυστυχώς με ενόχλησαν πολλά κ ποικίλα .


Κ ήρθε η ώρα να τα πω όπερ κ έκανα.


Μαζευτε τα μυαλά σας, σφιξτε δόντια κ αφήστε εγωισμόυς κ παπαριές . ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ δεν έχετε περιθώρια να γίνετε ριψασπεις!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ! Αυτή είναι η νοοτροπία ΜΑΣ που πρέπει να είναι κ δική σας !!!


VINCIT QUI SE VINCIT ( Κυριαρχεί αυτός που κυριαρχεί στον εαυτό του).

bottom of page