top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Με τρεμάμενα χέρια και κιτρινόμαυρη καρδιά να χτυπά δυνατά!






Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Τι να πεις για την αποψινη βραδιά ? Τι να πρώτοαισθανθεις ? Από το απόλυτο άγχος στην υπέρτατη χαρά !!


2) Σήμερα όλοι ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ,δεν έχει κριτική για τίποτα. Όσο έχει λιοντάρια να παίζουν μέχρι το 90 ο Αλμέιδα θα μετρά τίτλους!!


3) Πάμε στο παιχνίδι ( ποιο παιχνίδι να μου πεις πρωταθλητρια μου ,ποιο ?). Τους γονάτισε το άγχος αλλά έκαναν αυτό που έπρεπε .Έπνιξαν στην πίεση τον Άρη ψηλά, όσο άντεχαν .Αυτό φυσικά δημιούργησε κενά που εκμεταλλεύτηκε ο γηπεδούχος κ έτσι ήρθε το γκολ ( σωστό πέναλτι ,αρουκατα μαρκάρει ο Πινέδα ).


4) Ευτυχως βγήκαν γρήγορα τα γκολ κ έτσι στο δεύτερο ημίχρονο συντηρητικά κ κυνικά έγινε διαχείριση του ματς .Ήρθαν οι αλλαγές κ φρέσκαραν τους κλαταρισμενους παίκτες .Κ κάπως έτσι .....πήραμε τον τίτλο !!


5) Μουκουντι κ Βιντα σταθεροί ( με τον δεύτερο να κάνει ένα λάθος που δεν στοίχισε ).


6) ΧΧσαφι είσαι πλέον συγκινητικός για μένα .Καταθέτεις ότι έχεις στην ψυχούλα σου κ αυτό το αναγνωρίζει το σύμπαν ! Ρότα, φιλότιμο αγόρι μου , κράτησες την δεξιά πλευρά σου όπως έπρεπε.




7) Θηρίο Σιμανσκι, αρχικά μαγκωμενος ,έδωσε ότι είχε κ δεν είχε στα μαρκαρίσματα του στο κέντρο, με συμμετοχή στο δεύτερο γκολ .


8)Γκατσι κ Ελιασον πάλεψαν όσο άντεχαν τα πόδια τους .Θα το επαναλάβω να το εμπεδώσετε,θα δούμε πολλά από δαυτους!!


9) Μεξικανε τρελλιαρη ,αν φύγεις θα σε θυμάμαι για πάντα !!!


10) Δύο MVP είχε ο αγώνας .Τον Τσουμπερ κ τον Φαν Βεερτ . Ο πρώτος οργίασε στην περιοχή του Άρη.Κ έκανε κ ένα κ δύο κ τρία σουτ μέχρι που μπήκε το πολυπόθητο γκολ .

Ο δεύτερος έδειξε σε όλους πως μπαίνει το γκολ !! Αυτό το εκπληκτικό γκολ .Φορ περιοχής που πρέπει να ξανακοιταχτει πιο προσεκτικά ( γνωμουλα μου ).


11) Ήρθαν οι αλλαγές.Ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο του .Ο Μανταλος με τα κερδισμένα φάουλ ,Το Μαροκινό Ζέπελιν παλεύοντας με δύο παίκτες, ο Φερνάντες κρατώντας όσο πρέπει την μπάλα , ο Γιονσον δίνοντας πνοή στο κουρασμένο κέντρο .


12) Ειδική μνεία σε αυτό το νέο πουλεν ,τον Ζινι .Δεν ξέρω γιατι,αλλά κάποιες κινήσεις του δείχνουν παίκτη που θα ...αγοράσουμε την φανέλα του .


13) Αγαπημένε Ματίας ....Εσύ έφτιαξες αυτό για το οποίο πανηγυριζα μέχρι τώρα στην Φιλαδέλφεια .Επέτρεψες στον κάθε Αεκτζη να ονειρεύεται κ πάλι !


14) Να πανηγυρίζω γκολ άλλης ομάδας....το έζησα κ αυτό!



15) Δεν θα πω ευχαριστώ για τα αυτονόητα που κάνατε παίκτες του Ολυμπιακού .Ούτε για τους παίκτες του Άρη που έκαναν ακριβώς το ίδιο.Ετσι πρέπει να γίνεται είτε χάσεις είτε κερδίσεις.


16) Όσο για τους δεύτερους της Σουπερλίγκας.Λασπη για μέρες ,κορωνοιοι για δευτερόλεπτα, σεισμοί,λοιμοι κ καταποντισμοι, μπουρδολογια ακατάπαυστη αλλά μάγκες γυρίζει ο τροχός...


17)Τελικά για όλα φταίει ο Πινέδα που έπαιξε δεξί μπακ για να κολλήσει ο Μπερνάρ ...


18) Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε σένα υπέροχη αγαπημένη μου !!! Να ενωθούν οι φωνές μας σε ένα συνεχόμενο τραγούδι που θα ακουστεί μέχρι τον ουρανό !


ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!

bottom of page