top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ναι η ΑΕΚ θέλει σαρωτικές αλλαγές εγώ όμως θα σ' αγαπώ για πάντα - Και όταν έρθει εκείνη η στιγμή...





Σε αυτή την χώρα η έλλειψη παιδείας είναι πασιφανής. Είμαστε μια χώρα του χαβαλέ του καλά να περνάμε και μόνο αν μας αγγίξει κάτι τότε γινόμαστε άγρια θηρία να κατασπαράξουμε τον άλλον. Αυτή βέβαια (η ευαισθητοποίηση) συμβαίνει και σε μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν και έχουν αντίκτυπο τεράστιο στη κοινωνία (π.χ φόνοι βιασμοί κ.α) Μέχρι να μας αγγίξει κάτι ο καθένας την παρτούλα του. Είτε αφορά κοινωνικά θέματα είτε οικονομικά είτε αθλητικά.

Επί του προκειμένου βέβαια των αθλητικών το ζήτημα είναι λίγο έως πολύ μπερδεμένο. Και αυτό οφείλεται στην υποτιθέμενη κοινή αγάπη που ενώνει τον καθένα ανάλογα βέβαια την ομάδα που υποστηρίζει.





Το διαδίκτυο λοιπόν όπως το έχω χαρακτηρίσει εδω και πολλά χρόνια είναι ευλογία και "κατάρα" μαζί.

Ευλογία γιατί μπορεί να δεις το κάθε τι που συμβαίνει να πληροφορηθείς για το οτιδήποτε σε χρόνο ρεκόρ να γελάσεις και να έρθεις σε επικοινωνία με τον οποιοδήποτε.


Από την στιγμή λοιπόν που μπορεί να έρθεις σε επικοινωνία με τον οποιοδήποτε αναπόφευκτα αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.

Εκεί λοιπόν βλέπεις τον μέσο όρο σκέψης που κυριαρχεί αναλογιζόμενοι όλα τα παραπανω που ανέφερα πε΄ρι παιδείας κριτικής σκέψης και αντίληψης.

Και βλέπεις λοιπόν όσον αφορά την λατρεμένη μας ΑΕΚ εκατοντάδες σχόλια ή χιλιάδες που σε κάνουν να οδηγηθείς σε όλα αυτά τα συμπεράσματα και να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να κρύβεται από πίσω τόσο μίσος τόσο μένος και τόση χολή για πρόσωπα και καταστάσεις.


Γιατί άλλο να κάνεις αυστηρή κριτική (ή να σου ξεφύγει και κανένα μπινελίκι κάποια στιγμή) και άλλο να βρίζεις με το χειρότερο τρόπο σε βαθμό απίστευτου μένους ανθρώπους που ΝΑΙ δεν πέτυχαν αλλά οδήγησαν την ΑΕΚ σε μια καταστροφική χρονιά.


Οι ίδιοι άνθρωποι βέβαια πρώτα ο Θεός σε μερικούς μήνες θα παρακαλάνε να μπουν στην Αγιά Σοφιά και θα τα έχουν ξεχάσει όλα.. (λεπτομέρειες ε;;)


ΝΑΙ Η ΑΕΚ θέλει ολοκληρωτικές αλλαγές και υπάρχουν ευθύνες μεγάλες.


Ναι υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και απογοήτευση - αλλά αυτές οι δυο λέξεις απέχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από άλλα σχόλια.




Τελικά ο κόσμος έγινε έτσι τα τελευταία χρόνια ή πάντα έτσι ήταν και δεν το ξέραμε λόγω διαδικτύου;


Γιατί πρώτα είχες να αντιμετωπίσεις μόνο την παρέα σου σε κάτι που γινόταν ενώ τώρα βλέπεις όλη την "κοινωνία" αφού το fb είναι η μια μεγαλογραφία της κοινωνίας μας. Νόμιζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.


Όπως και να έχει εγώ θα σε αγαπώ για πάντα...


Ειδικά τώρα που γυρίζεις στο σπίτι σου... τόσα χρόνια σε περίμενα...


Και όταν πρώτα ο Θεός ξεκινήσω από το σπίτι να πάω στην Αγιά Σοφιά τα δάκρυα ήδη θα έχουν αρχίσει να τρέχουν πόσο περισσότερο όταν δω αυτό το δρόμο που οδηγόυσε στη παλιά την Σκεπαστή.


Τόσα χρόνια όταν τον έβλεπα μόνο του με μια αλάνα.


Τώρα η ατελείωτη καψούρα γυρίζει πάλι σπίτι της.


Τώρα θα βλέπουμε πάλι επιβλητικά τον Δικέφαλο Αετό...

bottom of page