top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Προ των πυλών!




Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Ξύπνησα λοιπόν σήμερα κ εν μέσω της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, επικεντρώθηκα στα καθ' ημάς . Τον αγαπημένο κιτρινόμαυρο μικρόκοσμο μας !! Την ΑΕΚΑΡΑ κ το Κύπελλο !!! Θα μιλήσω από την πλευρά του οπαδού .Θέλω κολασμένα το κύπελλο, θέλω το Νταμπλ .Όχι μόνο γιατί έτσι θα έρθει η επιβράβευση μιας απίθανης χρονιάς άλλα κ γιατί υπάρχει ένα κακο προηγούμενο στους μεταξύ μας αγώνες που επιβάλλεται να σπασει εδω κ τώρα .


ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ !


Σε καμία περίπτωση ,εγώ προσωπικά, δεν υποτιμώ τον αντίπαλο .Ο ΠΑΟΚ πάει στο ματς με κίνητρα εκτός της νίκης ( που θα δώσει ένα νόημα στην φετινή του χρόνια ) κ για την "καλή θέση " στην Ευρώπη . Έχει ένα σφιχτό σύνολο με έναν προπονητή έξυπνο ( κ αντιπαθεστατο) που θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο του κυπελλούχου. Τι πιστεύω ?


Οτι το 2018 πέρασε ανεπιστρεπτί .Κ ότι πλέον έχουμε μια εξαιρετική ομάδα με ένα ατού που λέγεται Ματιας Αλμέιδα . Ο φοβερός Αργεντινός εκτος ότι ελέγχει φουλ τα αποδυτήρια ( ώστε να μην έχουν πάει ήδη παραλία οι παίκτες ) έχει σε εγρήγορση όλο το σύνολο των Σπάτων . Φαινομενα περιπατητων δεν παίζει να ξαναδούνε τα ματάκια μας .Ούτε κουβαλητες κυπέλλων . Είπαμε, ξαναπιασαμε το νήμα από την αρχή φέτος . Θα μπουν αφιονισμενοι, θα παίξουν την μπάλα που γνωρίζουν κ κατέχουν, θα δώσουν την ύστατη δύναμη της χρονιάς κ το ματς θα λήξει όμορφα, ωραία κ στρωτά . Η φετινή ΑΕΚ μας έχει δώσει το δικαίωμα όχι μόνο να ελπίζουμε ( μπάλα είναι,στρογγυλή κ πόρνη) άλλα κ να απαιτούμε . Πίστη κ δύναμη στο προπονητή κ τα αγόρια μας . Στέλνουμε θετικη δύναμη νοερά ( μιας κ η φυσική παρουσία μας κρίθηκε από ανόητους ) κ το αποτέλεσμα θα είναι ΕΝΑ !!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ !!!!!

bottom of page