top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Τίποτα δεν χάθηκε... Μάχη μέχρι τέλους!






Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Περίμενα να πέσουν οι παλμοί, να επανέλθει η λογική κ η όποια ψυχραιμία ωστε να γράψω τα δικά μου χαμπερακια.

Ναι, χτες ψιλοαυτοκτονησαμε, θα το δηλώσω ευθαρσώς. Πλέον η πλάτη είναι στον τοίχο κ το πρωτάθλημα έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά. Ο πρώτος βγαίνει τέταρτος κ τούμπαλιν. Πιστεύω ότι η κατανάλωση ηρεμιστικων, ανά την επικράτεια, θα χτυπήσει κόκκινο .


Τις πταίει?


Πολλά κ διάφορα θα πω. Όλη η χρονιά έχει μια παράξενη γεύση φέτος για μας, το ξέρετε κ το νιώθετε όλοι σας.

Τραυματισμοί, τρεις διοργανώσεις, λάθη αγωνιστικα, προπονητικά, κακές συγκυριες μη συμμετοχών ( εθνικές) κλπ κλπ.

Προσοχή δεν καταφεύγω σε δικαιολογίες. Μια προσωπική ερμηνεία κάνω απλά. Πχ χθες οι αλλαγές άργησαν υπερβολικά ενώ είχε γίνει φρεσκαρισμα από τον αντίπαλο πολύ νωρίτερα . Η οι παίκτες δεν μπόρεσαν να διαχειριστουν την επερχόμενη πολυπόθητη νίκη κ πελαγοδρομησαν. Η μερικοί μπαρούτοκαπνισμενοι που χαίρουν της εμπιστοσύνης του Ματίας είναι ντεφορμε. Επιπλέον, ένα γενικό που θέλω να καταθέσω ως γνώμη . Δείχνουν όλοι να μην μπορούν να " κουβαλήσουν" τον τίτλο του φαβορί .




Πάμε στο διάταυτα λοιπόν.


Μένουν παιχνίδια φωτιά κ θα πω το αναμενόμενο .ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ! ΤΙΠΟΤΑ !

Θα μου πει τώρα ο Μπάμπης από τα Τρίκαλα, 8 γενιές Αεκτζης.

" Τι λες μωρη θεια?" " Μπήκε στο κόλπο κ ο ζελας κ ο γαύρος ". Ναι και ? Κλαιν Μάιν ο ζελας κ ο γαύρος κ ο Λουτσεσκου κ ο Μεντιλιμπαρ κ ο Ποκετινο. Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε την παρτίδα με φλος Ρουαγιάλ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ! Κ εννοώ όλων μας .Οπαδών, προπονητών, παικτών, διοικητικών . Αρκεί να θυμηθούμε τι σημαίνει Αεκτζης .Τι σημαίνει να χοροπηδας στην βροχή, τι σημαίνει να παίζεις υπό τον φόβο των βομβών.Τι σημαίνει να αλωνεις κολασμένες έδρες .Τι σημαίνει να έχεις αυτό το αλλουτερο DNA που ουδείς αντιλαμβάνεται .


Το ξεχάσατε οι περισσότεροι κ έχετε παραδοθεί σε μια απιστευτη μιρλα κ κλανα.

Ρε συγκεντρωθείτε !! Παίκτες, προπονητής κ οπαδοί .ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ! Υποκύπτουμε μόνο με μάχη .Αγωνιζομαστε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αρνούμενοι την ήττα .

Δεν με νοιάζει αν με θεωρείτε γραφική η ρομαντική. Σκότουρα μου μεγάλη, αυτή είμαι ! Δεν έχω χάσει τίποτε κ πιστεύω στην ομάδα μας .

Γυρίζει το οτιδήποτε μιας κ η στρογγυλή είναι πόρνη κ ανήκω επιπλέον σε μια ομάδα που με έκανε κ πάλι να χαμογελώ .


ΟΠΟΤΕ ΠΑΨΤΕ Κ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ...


Κριτικάρετε κ μην αναθεμάτιζετε .Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε .

Χτες, εκεί ψηλά στην θύρα μου, παρολη την πίκρα της ισοπαλίας, χαμογέλασα .Σκεπτομουν την ομορφιά κ το μεγαλείο αυτής της ομάδας καθώς κ τα όσα έχω ζήσει μαζί της τα τελευταία χρόνια .

Κοίταξα τον ουρανο κ σκέφτηκα " Α ρε μπρο μου τι βλέπεις από κει ψηλά μακρυά μου "

.

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.......



bottom of page