top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Της Αγίας... ταράτσας





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Σήμερα δεν θα πολυασχοληθω με τα ποδοσφαιρικά σεα-μεα. Θα ασχοληθώ με ...ταράτσες.

Κάποτε σπαγαμε πλάκα με τους Αρουληδες η αλλιώς ταρατσαρηδες που πέραν του χωρατου, στριμώχνονταν στις πολυκατοικίες να δουν την ομάδα τους .

Πηγαίνοντας το κ πιο παλιά.

Φίλος αδερφικος είχε σπίτι έξω από το γήπεδο Πανιωνίου ( Νεοσμυρνιώτισα γαρ) .Το τι σουβλάκι, καπνογόνο κ χαβαλε έχουμε κάνει στη ταράτσα του....δεν το συζητώ

Κ ξάφνου .....φτάσαμε στην " Δημοκρατία" της ταράτσας. Έκπληκτη παρακολούθησα τις συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ.


Αυτών των καταπτυστων τρομοκρατών που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να ανέβουν σε ταράτσα ( ποινικό αδίκημα από μόνο του) σε σπίτι κάπου κοντά στον Βόλο ( γελάω ειρωνικά) κ άναψαν δύο καπνογόνα ( αδίκημα λιθοβολισμού) για να πανηγυρίσουν γκολ ( κ αυτό αδίκημα είναι αλλά δεν το ξέρετε ακόμα ).


Που πάμε ωρε? Σε τι σκοτεινά μονοπάτια χουλιγκανισμού μπαίνουμε ? Που είναι ο από μηχανής Θεός των αρχαίων να μας σώσει από αυτον τον Αρμαγεδώνα? ( Τρέμω στην ιδέα μην κρεμάσουν κ κάνα βρακί η μπουγάδα στην ταράτσα ).

Σοβαρευώ απότομα κ λέω .

Έτσι μανουλες μου δεν πάμε στην Πόλη .Αυτά είναι κόλπα ζορικα για τους καμεραμανατζηδες για να το δει η κυρα- Όλγα κ ο μπάρμπα Θύμιος το βράδυ στα δελτία των 8 κ να χειροκροτήσει όρθιος την πάταξη του αθλητικού χουλιγκανισμού απ' τας αρχάς. AND THAT S IT !



Στα χέρια σας έχετε ακόμα το tour που έκαναν ένα μάτσο βιόλες από την Κροατία που μόνο σε ανοιχτό λεωφορειακι δεν τους βάλατε να δείξετε τα αξιοθέατα .( Κ τώρα μια μάνα ζει μισή χωρίς το παιδί της)

Κ μου θέτε κ πάταξη των ταρατσων μη χέσω !

FOOTBALL IS LIFE AND JOY κ εσείς μου το κάνατε τσιρκολιν .Γελάει το Goodison Park κ το Bernabeu με τα καμώματα σας .

Αφήστε μας ρε να το χαρούμε κ σκύψτε πανω από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα του ποδοσφαίρου κ του υπόλοιπου αθλητισμού .

Η αποστειρωμενη συμπεριφορά μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα!!!

Άι σιχτιρια κ ακόμα παραπέρα .

Σας έχω νέα όμως ...




Είμαστε πολλοί κ γινόμαστε περισσότεροι ......

Στα άλλα νέα της ημέρας της χθεσινής στο Ελλαδισταν κιοφτε .Το πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί ( όπως λένε τα masterpapets γνωστού καναλιού) γιατί ο γνωστός κ μη εξαιρετεος Τσιλουλης είναι κάτι μεταξύ Bellingham, Haaland κ μια σταγόνα από Vini. Όταν δεν παίζει ......πάσα αρχή παυσατω λέμε !! Η ΑΕΚΑΡΑ πήρε κεφάλι ( στο χέρι της είναι πλέον να κρατήσει την διαφορά ), οι υπόλοιποι διεκδικητές κλαίνε, καβαλάνε καλάμια κ πάνε, διαμαρτύρονται (κλινικές περιπτώσεις ).Από όλα έχει ο μπαχτσές .

Ααααα κ ο Γκαρσία συνεχίζει να μοιράζει απανωτούς πολλαπλούς οργασμους..

Δεν βαριέμαι να ζω σε αυτή την χώρα !!

bottom of page