top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Φταις εσύ!





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ο κουμανταδορος ,που δεν ξεχωρίζεις την ομάδα από το γήπεδο, που αφήνεις τόσα χρόνια να μας εμπαιζουν κ ξεφτιλιζουν .Που έχεις κάτσει πάνω στις δάφνες της εμμονής κ δεν κοιτας τριγύρω τα τεκταινόμενα τόσων ετών. ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !





ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ , ο οπαδός που γλύφεις ακατάπαυστα την άρχουσα τάξη ,που ότι κ να γίνει καλώς καμώνεται κ όλα στο βασίλειο της Δανιμαρκιας είναι ρόδινα γιατί χτίζουμε γήπεδο ...ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕ ( καλοπροαίρετα ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ !)


ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ , ο "τα έλεγα εγώ " φιλαθλος της ΑΕΚ που ακόμα κ για την τρύπα του όζοντος φταίει η διοικηση ,που δεν έχεις στο λεξιλόγιο σου το "ναι μεν , αλλά" .Που λες ,λες λες κ πρώτος θα τρέξεις στο γήπεδο .ΠΟΝΑΣ ,το ξέρω ,ΑΓΑΠΑΣ ,το ξέρω , ΚΡΙΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΨΕ !





ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ , που βγάζεις το ψωμί σου μεν αλλά σωπαίνεις κ κρύβεις .Που έχοντας μια πένα διαμορφώνεις άποψη στο φίλαθλο κόσμο .Που βλέπεις τα κακώς κείμενα κ κοιτας αλλού ,τα καλώς κείμενα κ τα θάβεις . ΜΕΙΝΕ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ,ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !


ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ! Που στρογγυλευω τα πάντα ,που βλέπω κ δεν μιλάω.Που στηρίζω ενώ δεν θα έπρεπε τόσο πολύ.Που χαϊδεύω αυτιά σε όλους ενώ θα έπρεπε να είμαι πιο κάθετη .

Όλοι είμαστε περαστικοί ,όλοι όμως .ΑΥΤΗ παραμένει κ θα υπάρχει πάντα .Αυτοκριτική ,κριτική ,ηρεμία κ υπομονή .


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !

bottom of page