top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Κουράστηκε ο κόσμος απίστευτα... Τελειώστε το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά





Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω για αυτή την εμμονική περίπτωση που υπάρχει εδώ και 4 χρόνια και το πήγαινε - έλα.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω όταν μια ΑΕΚ βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία αναμονής, και "παρακαλάει" την διοίκηση της Λας Πάλμας συνεχώς μαζί με τον ίδο τον Αραούχο να έρθει πάλι πίσω.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω όταν από όλοκληρο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη η ΑΕΚ είναι αγκυλωμένη πάνω σε αυτή την περίπτωση.




Ειλικρινά και τώρα ξέρω τι θα πω, ο κόσμος κουράστηκε απίστευτα, μπούχτησε από όλες τις ειδήσεις αυτές που καθημερινά κατακλύζουν το διαδίκτυο με το αν έρχεται ή δεν έρχεται, με το τι ζητάει η Λας Πάλμας με το τι δεν ζητάει, με το τι θέλει, το τι δεν θέλει, και όλα αυτα που ακούγονται κάθε μέρα.


Ειλικρινά και το πιστεύω αυτό, λίγοι είναι πλέον που θα πανηγυρίσουν μια πιθανή επιστροφή (αν γίνει) αφού το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς...

Τελείωστε το σήριαλ αυτό μια καλή είτε αρνητικά είτε θετικά!


Τέτοιες ενέργειες "μικραίνουν" τον σύλλογο, τέτοιες ενέργειες που διαιωνίζονται μέσα από αναμάσημα των ίδιων καταστάσεων, και όχι μια μεταγραφή οποιουδήποτε παίκτη που δεν πραγματοποιηθήκε για οποιοδήποτε λόγο.


Υ.Γ: Ο Αραούχο όταν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση είναι παικταράς, αλλά πιστέψτε με με τα ίδια λεφτά (1,5 με 2 εκ. ευρώ) η ΑΕΚ αν υπάρχει καλό σκάουτινγκ μπορεί να βρει εξίσου έναν πολύ καλό ή καλύτερο.

bottom of page