top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς...





Εάν ο τίτλος του άρθρου σας φαίνεται λάθος, έχετε δίκιο! Το χρήμα μίσησαν πολλοί και όχι τη δόξα, σύμφωνα με το γνωστό ρητό, το οποίο παραφράστηκε για τις ανάγκες αυτού του κειμένου.


Δεν θα σταθώ στον αν ο Σέρβος τεχνικός μπορούσε να δώσει όλα αυτά που χρειάζεται η ΑΕΚ από την θέση του προπονητή, ή στο ποια ήταν τα αποτελέσματά του έως τώρα. Αυτά λίγο- πολύ έχουν αναλυθεί από όλους. Πολλοί ήδη γράφουν ή σχολιάζουν πως ο Μιλόγεβιτς δεν έκανε για την ΑΕΚ, πως είχε μεγάλη ψυχολογική πίεση κ.α... Στη μικρή σίγουρα θητεία του στην ΑΕΚ δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Συμπεράσματα όμως εύκολα μπορούν να βγουν για τον καθένα σχετικά με ποια είναι τα κίνητρα που έχει και παράλληλα οι φιλοδοξίες του.



Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε δηλώσει πριν από περίπου 10 μέρες στην εκδήλωση που έγινε στα Σπάτα με αφορμή την συνέχιση της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ ότι "ανυπομονούμε να μπούμε μαζί στο νέο γήπεδό μας σε ένα χρόνο"


Η ανυπομονησία κράτησε μόλις λοιπόν 10 ημέρες αφού την έδιωξαν τα χρήματα μονομιάς και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Φυσικά και δεν έχω καμία απαίτηση από τον Μιλόγεβιτς να μείνει στην ΑΕΚ και να απαρνηθεί τα χρήματα.



Έχω όμως με τις δηλώσεις, και τις δηλώσεις που μπορεί να κάνει ο εκάστοτε παίκτης ή προπονητής για να κερδίσει επικοινωνιακά την συμπάθεια του κόσμου. Είναι αυτό που λέμε ότι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς πολλές φορές αφού δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή και τι εκπλήξεις έχει.


Στην προκειμένη περίπτωση είναι (άλλο) ένα καλό μάθημα στον κόσμο της ΑΕΚ όσον αφορά τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έρχεται είτε είναι παίκτης είτε προπονητής.


Όχι ότι αγαπήθηκε φυσικά ο Μιλόγεβιτς αλλά επειδή προέκυψε αυτό το θέμα με την πρόταση που δέχθηκε από ομάδα του εξωτερικού.


Μήπως λοιπόν ο Χιμένεθ ή ο Αραούχο (τυχαία τα παραδείγματα ) θα άφηναν τα διπλάσια ή τριπλάσια λεφτά για να έρθουν σπίτι τους όπως λένε ή στην ομάδα της καρδιάς τους;

Αυτά είναι μόνο αστεία πράγματα και για κάποιες ρομαντικές εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.



Το μόνο πράγμα που κοιτάζει ο καθένας είναι το ΧΡΗΜΑ

Και αυτό ξαναλέω ισχύει για ΟΛΟΥΣ


Τώρα όποιος θέλει να συνεχίσει να παραμυθιαζεται με τις δηλώσεις ή να βλέπει παίκτες να φιλάνε την φανέλα και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια, με την έννοια ότι έιναι κάτι υποκριτικό και απλά επικοινωνιακό, ας συνεχίσει να το κάνει.


Καθαροί ωμοί επαγγελματίες είναι που κοιτάνε την τσέπη τους ΟΛΟΙ, και που από την άλλη ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν την δουλειά τους σαν επαγγελματίες με το καλύτερο δυνατό τρόπο!


Ή ακόμα και να ξεπερνάνε τον εαυτό τους πολλές φορές αν σκεφτούμε τι λεφτά παίρνουν και τι γίνεται γύρω μας στο κόσμο!


Δικαίωμα να φιλάνε την φανέλα ή αν τους δινόταν η ευκαιρία να κάνουν τέτοιες "δηλώσεις" έχουν ΜΟΝΟ όσοι τρέχουν με όλες τις καιρικές συνθήκες στο γήπεδο , αυτοί που δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ μετά από κάποια ήττα, όσοι βλέπουν την Αγιά Σοφιά και ανατριχιάζουν και δακρύζουν,και αυτοί που θέλουν να δουν την ΑΕΚ από κοντά αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούν.

Σκεφτείτε μόνοι σας ποιοι είναι αυτοί...

bottom of page